Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Serik’te Çiftçi Gençten Funda Arar’a Özel Sürpriz

Serik’te Çiftçi Gençten Funda Arar’a Özel Sürpriz

Antalya'da bir çiftçi, Funda Arar'a olan hayranlığını traktörle tarlasına ismini yazarak gösterdi. Çalışma yaklaşık bir gün sürdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik’te Çiftçi Gençten Funda Arar’a Özel Sürpriz
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan çiftçi Atakan Şahin, ünlü sanatçı Funda Arar’a olan derin hayranlığını sıradışı bir yöntemle gösterdi. Yaklaşık 10 yıl önce Arar’ın konserine katılan ve sanatçıya büyük bir hayranlık beslemeye başlayan Şahin, tarlasını traktörüyle sürerek Funda Arar’ın ismini yazdı. Bu özel çalışma, bölgede büyük ilgi gördü ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Bir Gün Boyunca Sürdürdü

Şahin, traktörle tarlaya Funda Arar’ın ismini yazmanın oldukça zor ve zahmetli bir iş olduğunu belirtti. Yaklaşık bir gün süren çalışmanın ardından ortaya çıkan görüntü, hem Arar’ın hem de bölge halkının takdirini kazandı. Şahin, "Funda Arar’ın şarkılarıyla büyüdük ve yaklaşık 10 yıldır onun hayranıyız. 2015 yılında Serik’teki konseriyle başladı bu hayranlık. Konserlerine gidip fotoğraf çektirerek destek verdim. Şimdi de traktörle tarlada ismini yazarak bu sevgiyi göstermek istedim" dedi.

Kişisel Dokunuş ve Özenli Çalışma

Şahin, traktörle tarla üzerine yazıyı oluştururken oldukça özenli çalıştığını ve işin planlama aşamasının da bir gün sürdüğünü ifade etti. Traktörün pulluk kısmıyla yazılan ismin dronla çekilen fotoğrafları, sonucun ne kadar titiz bir çalışma olduğunu gözler önüne serdi. "Funda Arar’a ve ailesine sağlık ve uzun ömür diliyorum. Ekip arkadaşlarıma da selamlarımı iletiyorum. Bu hayranlığım ömür boyu devam edecek" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Çaykur Rizespor ile 45. Kez Karşılaşacak

Galatasaray Çaykur Rizespor ile 45. Kez Karşılaşacak