Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Serik’te 45 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Serik’te 45 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Antalya'nın Serik ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda 45 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik’te 45 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda 45 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan bir şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Silah Kaçakçılığına Darbe

Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve Serik İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT timleri, silah kaçakçılığı ve ticaretini önlemek amacıyla yürütülen titiz çalışmalarda İ.G. isimli şüphelinin il dışından getirdiği ruhsatsız tabancaları piyasaya sürmeye çalıştığını belirledi. Şüpheli hakkında Serik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimat doğrultusunda operasyon düzenlendi.

Araçta Yapılan Aramada 45 Tabanca Ele Geçirildi

Jandarma ekiplerinin operasyonu sırasında, İ.G. isimli şüpheli araçtayken yakalandı. Araçta yapılan detaylı aramalarda, 45 adet 9 mm ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait şarjörler bulundu. Ele geçirilen tabancalar, silah kaçakçılığının önlenmesi adına büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Şüpheli Tutuklandı

İ.G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan şüpheli, cezaevine teslim edildi. Jandarma ekipleri, bu tür operasyonların devam edeceğini ve yasa dışı silah ticaretine karşı mücadelenin süreceğini duyurdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yıl sonu dolar kuru beklentisi düştü

Yıl sonu dolar kuru beklentisi düştü