Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Muratpaşa'da 6. Kattaki Yangın Paniğe Neden Oldu: Apartman Sakinleri Tahliye Edildi

Muratpaşa'da 6. Kattaki Yangın Paniğe Neden Oldu: Apartman Sakinleri Tahliye Edildi

Antalya Muratpaşa'da bulunan Atlas Apartmanı'nda çıkan yangın, apartman sakinleri arasında büyük paniğe yol açtı. 6. kattaki dairede başlayan yangın sırasında evde kimse bulunmazken, çevredekiler hızla binayı tahliye etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa'da 6. Kattaki Yangın Paniğe Neden Oldu: Apartman Sakinleri Tahliye Edildi
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi'nde yer alan Atlas Apartmanı'nda çıkan yangın, apartman sakinlerini korkuttu. Yangın, 6. kattaki bir dairenin yatak odasında başladı. O sırada dairede kimse bulunmuyordu, ancak dumanları fark eden karşı komşu Hasan Levent durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

Komşular Panikle Evlerini Terk Etti

Yangını fark eden Hasan Levent, olayla ilgili şunları söyledi: "Ev sahibi İstanbul'da, burada oğlu kalıyor. Karşıdaki apartmandan gelip kapımı çaldılar. Kapıyı açtığımda her yer duman içindeydi. Hemen itfaiyeyi aradım ve torunlarımı alarak aşağıya indim. Paniğe kapıldık, tüm apartman sakinleri de evlerini terk etti."

Uzun Yıllardır Oturduğu Apartmanda İlk Kez Yangınla Karşılaştı

Apartmanın 8. katında oturan Filiz Şenyurt, yangınla ilgili duygularını şöyle ifade etti: "Uzun yıllardır bu apartmanda oturuyorum, ilk kez böyle bir yangın yaşadık. Yangın çıktığında saat 12 civarıydı. Kapıyı açmamla birlikte dumanı hissettim. Balkona çıkıp baktığımda 6. katın balkonundan dumanlar yükseliyordu. Neyse ki itfaiye hızla müdahale etti ve yangını söndürdü."

Yangın Kontrol Altına Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına hızlıca müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle dairede maddi hasar oluşurken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Ekiplerin başarılı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden söndürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlıktan ailelere 5 bin 100 TL nakit destek

Bakanlıktan ailelere 5 bin 100 TL nakit destek