Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Muratpaşa CHP Gençlik Kolları'nda Devir Teslim Töreni

Muratpaşa CHP Gençlik Kolları'nda Devir Teslim Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları'nın Antalya'daki kongreleri tamamlandı. Muratpaşa'da yapılan seçimlerde Salih Can Akbaş, yeni başkan olarak seçildi. Devir teslim töreni bugün saat 19:00'da Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa CHP Gençlik Kolları'nda Devir Teslim Töreni
MUHABİR: Kamer Durdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları'nın Antalya'daki ilçe kongreleri hızla tamamlanmıştı. Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik, Aksu, Kepez, Demre ve Korkuteli'nde yapılan kongrelerde yeni başkanlar belirlendi. Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı, Kemer, Finike, Kaş ve Akseki ilçelerinde kongreler ise 11 Ağustos Pazar günü gerçekleştirildi. Elmalı'daki kongre ise 10 Ağustos Cumartesi günü yapılmıştı.

Muratpaşa Gençlik Kolları Seçimleri

Muratpaşa'da Değirmenönü Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede mevcut Başkan Hakan Genbeş'in aday olmamasıyla başkanlık için Salih Can Akbaş ve Evrim Alkan yarışmıştı. Yapılan seçimler sonucunda, Salih Can Akbaş CHP Muratpaşa Gençlik Kolları'nın yeni başkanı olarak seçildi.

Başkanlık Devir Teslim Töreni

Yeni başkan Salih Can Akbaş için devir teslim töreni bugün saat 19:00'da Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YKS şampiyonlarının yerleştikleri üniversite ve bölümler belli oldu

YKS şampiyonlarının yerleştikleri üniversite ve bölümler belli oldu