Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta Zincirleme Kaza: Bir Rehber Hayatını Kaybetti

Manavgat'ta Zincirleme Kaza: Bir Rehber Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı, bir rehber hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Zincirleme Kaza: Bir Rehber Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Kaza, Antalya-Alanya D-400 Karayolu üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Gökhan Bircan'ın kullandığı 07 BIV 049 plakalı tur midibüsü, Sorgun Otogar Köprülü kavşağı üzerinde açılan arka tente kapağını kapatmak için duran Mehmet Savaş'ın kullandığı 07 LSH 20 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybeden midibüs sürücüsü, önce Hakan Danış'ın kullandığı 34 SPT 09 plakalı şehirler arası otobüsün sağ arka kısmına, ardından da Mustafa Badıllı'nın kullandığı 07 AFK 420 plakalı tur otobüsünün sağ ön kısmına çarptı.

Yaralılar ve Hayatını Kaybedenler

Kazada, tur midibüsünde bulunan rehber Dilek Duran, kamyonet sürücüsü Mehmet Savaş ile kamyonette yolcu olarak bulunan Suriye uyruklu Abdullah İsa ve Muhammed İsa yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Manavgat'taki hastanelere kaldırıldı. Ancak, Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dilek Duran, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olay Yerinde İnceleme

Olay yerine gelen polis ekipleri, kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, trafik kısa süreliğine kontrollü olarak sağlandı.

Kazada Yaralananların Durumu

Yaralılar arasında bulunan Mehmet Savaş, Abdullah İsa ve Muhammed İsa'nın hastanelerdeki tedavileri sürüyor. Yetkililer, vatandaşları yol güvenliği ve trafik kurallarına uyma konusunda bir kez daha uyardı.

Kaza Nasıl Oldu?

Kazanın meydana gelmesinde, kamyonetin yol kenarında durması ve midibüs sürücüsünün durumu fark edememesi etkili oldu. Zincirleme kazaya karışan diğer araçlar ise çarpmanın etkisiyle hasar gördü.

Kazaların Önlenmesi İçin Alınacak Tedbirler

Yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve yol kenarlarında duran araçlara karşı daha dikkatli yaklaşmaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca, araçların bakım ve kontrollerinin düzenli yapılmasının önemine de dikkat çekildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da Şoför ve Yolcu Arasındaki Kavga! Şoförün Kulağını Isırarak Kopardı

Hatay'da Şoför ve Yolcu Arasındaki Kavga! Şoförün Kulağını Isırarak Kopardı