Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Yola Dökülen Mazot Çok Sayıda Kazaya Yol Açtı

Manavgat'ta Yola Dökülen Mazot Çok Sayıda Kazaya Yol Açtı

Antalya-Alanya D-400 kara yolunda bir araçtan yola dökülen mazot, çok sayıda kaza ve bir yaralanma olayına sebep oldu. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Yola Dökülen Mazot Çok Sayıda Kazaya Yol Açtı
KAYNAK: İHA

Antalya-Alanya D-400 kara yolunda bir araçtan yola dökülen mazot, sürücülere korku dolu anlar yaşattı. Mazotun neden olduğu çok sayıda kazada, bir motorlu bisiklet sürücüsü yaralandı. Ekiplerin hızla müdahalesi sayesinde tehlike ortadan kaldırıldı.

1 Kilometrelik Tehlikeli Alan: 3-4 Ayrı Kaza Meydana Geldi

Olay, Manavgat çevre yolunda meydana geldi. 1 kilometreyi aşan bir alana dökülen mazot, yol üzerinde kayganlık yaratarak 3-4 ayrı kazaya sebep oldu. Alanya yönüne doğru seyir halindeki 46 AJF 724 plakalı motorlu bisikletin devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Yaralı sürücü, 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Trafik ve Belediye Ekipleri Harekete Geçti

Mazot dökülen yolun tehlikeli hale gelmesi üzerine trafik ekipleri, ilgili şeridi dubalama yöntemiyle trafiğe kapatarak güvenlik önlemleri aldı. Manavgat Belediyesi ekipleri ise iş makineleriyle yol üzerinde kumlama çalışması yaparak kayganlığı giderdi. Yapılan müdahalelerin ardından mazot dökülen şerit yeniden trafiğe açıldı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Silifke'de ormanlık alanda uy*şturucu yetiştirdiler!

Mersin Silifke'de ormanlık alanda uy*şturucu yetiştirdiler!