Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Motosiklet Kazası: İki Kişi Yaralandı

Manavgat’ta Motosiklet Kazası: İki Kişi Yaralandı

Manavgat'ta motosikletin otomobile çarpmamak için kırdığı direksiyon sonucu meydana gelen kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Motosiklet Kazası: İki Kişi Yaralandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, park etmek isteyen bir otomobile çarpmamak için direksiyon kıran motosikletin sürücüsü ve arkasındaki yolcu yaralandı. Kaza, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza Detayları

Kaza, Bahçelievler Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde meydana geldi. Yusuf A. tarafından kullanılan 07 AGG 425 plakalı motosiklet, seyir halindeyken sağa dönüş yaparak park etmek isteyen Kürşat D. yönetimindeki 16 U 3602 plakalı otomobili fark etti. Motosikletin sürücüsü, otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca motosiklet yola devrildi ve sürüklendikten sonra otomobile çarptı.

Kazanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Yusuf A. ve arkasındaki yolcu Zeki C., park halindeki başka bir araca çarparak yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı, görüntüler olayın boyutlarını açıkça gösterdi.

Yaralıların Durumu

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Microsoft Xbox Departmanında 650 Çalışanını İşten Çıkardı

Microsoft Xbox Departmanında 650 Çalışanını İşten Çıkardı