Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Helikopter ve Dron Destekli Trafik Denetimi

Manavgat’ta Helikopter ve Dron Destekli Trafik Denetimi

Manavgat’ta, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından ortaklaşa yürütülen helikopter ve dron destekli trafik denetiminde, çok sayıda motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Helikopter ve Dron Destekli Trafik Denetimi
KAYNAK: İHA

Manavgat’ta, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından ortaklaşa yürütülen helikopter ve dron destekli trafik denetiminde, çok sayıda motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Küçük Şükrü Eymen’den Büyüklere Kask Uyarısı

10 yaşındaki Şükrü Eymen, plastik scooterıyla kaskı başında uygulama noktasından geçerken dikkat çekti. Kendi kaskının 250 lira olduğunu ve çok güzel olduğunu belirten Eymen, kask takmadan scooterına binmediğini ifade etti. Eymen, “Kask takmazsak yoldan geçen arabalardan başımıza bir şeyler düşebilir. Kaza yaptığımızda başımızı yere çarpabiliriz. Motosiklet kullananlara kask takmadan binmemelerini istiyorum” dedi.

Yabancı Uyruklu Kadın Sürücüden Son Dakika Kask Hamlesi

Uygulama noktasına gelen ve motosikletin ön kısmında köpek bulunan yabancı uyruklu kadın sürücü, oturağının altından çıkardığı kaskı takarak dikkat çekti. Ancak bu hamle, kadın sürücünün ceza yemekten kurtulmasına yetmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selçuk Bayrak Türkiye'nin yapay zeka dil modeli T3 AI’LE'yi duyurdu

Selçuk Bayrak Türkiye'nin yapay zeka dil modeli T3 AI’LE'yi duyurdu