Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta Ahır ve Samanlıkta Çıkan Yangında 1,5 Milyon TL'lik Hasar

Manavgat'ta Ahır ve Samanlıkta Çıkan Yangında 1,5 Milyon TL'lik Hasar

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi Kırlı mevkiinde meydana gelen yangın, büyük bir maddi hasara neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Ahır ve Samanlıkta Çıkan Yangında 1,5 Milyon TL'lik Hasar
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi Kırlı mevkiinde meydana gelen yangın, büyük bir maddi hasara neden oldu. Dün öğle saatlerinde Mehmet Kulaksız'a ait ahır ve samanlıkta çıkan yangında, 3 inek ve 12 keçi telef oldu. Yangının samanlığın arka kısmında bulunan elektrik panosundan çıktığı değerlendiriliyor. Alevler kısa sürede ahır ve samanlığı sardı.

Müdahale ve Yaralanmalar

Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Jandarma Karakolu ve 112 sağlık ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sırasında hayvanları kurtarmaya çalışan Nefise Kulaksız, vücudunda oluşan yanıklar nedeniyle 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Maddi Zarar ve İnceleme

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangında 3 inek ve 12 keçi telef olurken, vücudunda yanıklar oluşan bir boğa kesilmek üzere mezbahaya götürüldü. Yangında ayrıca tanesi 75-80 TL olan 700'den fazla saman balyası yanarken, ahır ve samanlığın çevresi ile üzerini kapatan saçlar kullanılamaz hale geldi. İlk belirlemelere göre yangında toplam zararın 1,5 milyon TL olduğu ifade edildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji duyurdu: Sıcaklıklar yükseliyor

Meteoroloji duyurdu: Sıcaklıklar yükseliyor