Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta 100 Metrelik Uçurumda Korkunç Kaza: Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

Manavgat'ta 100 Metrelik Uçurumda Korkunç Kaza: Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gebece Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 100 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan yaşlı çift hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta 100 Metrelik Uçurumda Korkunç Kaza: Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Gebece Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 100 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan yaşlı çift hayatını kaybetti. Sarp kayalık bölge nedeniyle ekipler, yaşlı çiftin cenazelerini hazırlanan düzenekle çıkardı.

Arama Çalışmaları ve Kaza Yerinin Tespiti

112 Acil Çağrı Merkezi'ne başvuran yakınları, bir süredir Ramazan ve Emine Acar çiftine ulaşamadıklarını ve hayatlarından endişe duyduklarını belirtti. Bu ihbar üzerine bölgede arama çalışmaları başlatıldı. Köylülerin de katıldığı arama sonucu, Ramazan Acar'ın kullandığı 07 BAS 868 plakalı hafif ticari araç, Gebece-Mahrumçalı yolu üzerinde eski değirmen mevkiinde uçurumda bulundu.

Güçlükle Ulaşılan Araç

Aracın yaklaşık 100 metrelik sarp kayalıkların bulunduğu uçuruma düştüğünü belirleyen köylüler ve jandarma ekipleri, araca güçlükle ulaştı. Yapılan kontrollerde, araç sürücüsü Ramazan Acar ve eşi Emine Acar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu, Olay Yeri İnceleme, Trafik, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Muhtar Yol Kenarına Korkuluk İstedi

Aracın düştüğü yerin sarp kayalık olması nedeniyle, itfaiye, jandarma ve olay yeri inceleme ekiplerinin hazırladığı düzenekle yaşlı çiftin cansız bedenleri kayalıklardan yola çıkarıldı. Gebece Muhtarı Hasan Topaca, "Bu yolda her yıl 3-5 ölümlü kaza yaşanıyor. Bugün de 2 büyüğümüzü kaybettik. Bu kazalar son bulsun, başka canlar yanmasın istiyoruz. Acilen bu yolun uçurum tarafına korkuluk yapılmalıdır," diye konuştu.

Güvenlik Önlemleri Çağrısı

Muhtar Topaca, köylülerin yaylalara ve Mahrumçalı Mahallesi'ne gittiği bu yolun güvenliği için yetkililere çağrıda bulundu. Topaca, "Bu yolda daha fazla can kaybı yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerinin alınması şart," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aksu Çayı Etrafındaki Kaçak Yapıların Yıkımı Mahkeme Kararıyla Durduruldu

Aksu Çayı Etrafındaki Kaçak Yapıların Yıkımı Mahkeme Kararıyla Durduruldu