Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat Gündoğdu Halk Plajı’na Kavuştu

Manavgat Gündoğdu Halk Plajı’na Kavuştu

Manavgat Belediyesi, 10. halk plajı olan Gündoğdu Halk Plajı’nı vatandaşların yoğun ilgisiyle açtı. Plaj, hem yerli hem de yabancı turistlere unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat Gündoğdu Halk Plajı’na Kavuştu
KAYNAK: İHA

Manavgat Belediyesi, Gündoğdu Halk Plajı’nı vatandaşların yoğun ilgisiyle açtı. Plaj, hem yerli hem de yabancı turistlere unutulmaz bir tatil deneyimi sunacak.

Gündoğdu Halk Plajı: Yeni Tatil Adresi

Manavgat’ın doğal güzellikleriyle ünlü Gündoğdu beldesinde yer alan Gündoğdu Halk Plajı, 3 Eylül 2024 tarihinde büyük bir açılış töreniyle hizmete girdi. Plaj, yerli ve yabancı turistlerin yaz aylarında rahatça vakit geçirebileceği bir mekan olarak tasarlandı. Modern duş, tuvalet, şezlong, kabin, şemsiye ve otopark gibi ihtiyaçların karşılandığı plaj, incecik kumları ve temiz deniziyle dikkat çekiyor.

Gündoğdu Halk Plajı, temizlik ve hijyen konularına büyük önem vererek, profesyonel temizlik ekipleri tarafından günlük olarak bakımı yapılacak. Plaj, sadece denize girmek için değil, ailelerle birlikte keyifli vakit geçirme ve dinlenme amaçlı da kullanıma sunuldu.

Manavgat’ın Onuncu Halk Plajı

Manavgat Belediyesi, daha önce Çolaklı, Çolaklı 2, Evrenseki, Nar 1, Nar 2, Nar 3, Çamiçi, Boğaz Otel ve Kızılot halk plajlarını hizmete sunmuştu. Gündoğdu Halk Plajı, bu zincirin onuncu halkası olarak Manavgat’ın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen ziyaretçilere hizmet vermeye başladı. Belediye yetkilileri, plajın ziyaretçiler tarafından beğenileceğine ve Manavgat’ın yaz tatilindeki önemli adreslerinden biri olacağına inanıyor.

EMEKLİ KADINLARA KAHVE Müjdesi

Açılış töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, halkın nefes alabileceği alanlar yaratmaya devam edeceklerini belirtti. Kara, “Gündoğdu Halk Plajı’nı önce Gündoğdulular için açtık. Ancak hedefimiz daha fazlasını yapmak. Side’nin batısında yeni bir halk plajı planlıyoruz ve başka projeler üzerinde de çalışıyoruz. Manavgat merkezde emekli kadınlar için bir kahvehane açacağız ve ırmak kenarında emekliler için bir emekli kahvehanesi oluşturacağız” dedi.

Kara, ayrıca hayırseverlerin ve belediye meclisinin destekleriyle çeşitli projeleri hayata geçireceklerini vurguladı. “Mutluluk bizim çılgın projemiz. İnsanların yüzündeki gülümsemeyi gördükçe daha fazlasını yapmak için çalışıyoruz” diyerek, projelerin topluma katkı sağlayacağını belirtti.

Açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, plajın açılışının yanı sıra toplumsal dayanışma ve bölgesel kalkınma vizyonunu da yansıttı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nihal Candan Ve Bahar Candan Kardeşlerin Dolandırıcılık Davası Başladı

Nihal Candan Ve Bahar Candan Kardeşlerin Dolandırıcılık Davası Başladı