Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Konyaaltı Sahili'nde Süper Ay Manzarası İzleyenleri Büyüledi

Konyaaltı Sahili'nde Süper Ay Manzarası İzleyenleri Büyüledi

Antalya Konyaaltı Sahili'nde Süper Ay'ın göz kamaştırıcı manzarası binlerce vatandaşı büyüledi. Doğanın olağanüstü güzelliği karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Antalyalılar, unutulmaz bir gece yaşadı. Ay, Dünya'ya yüzde 14 daha büyük ve yüzde 30 daha parlak görünerek heyecanı doruğa çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Konyaaltı Sahili'nde toplanan binlerce vatandaş, aniden beliren Süper Ay manzarasına hayran kaldı. Antalya'da akşam saatlerinde sıcaktan bunalan ve sahile akın eden vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında büyülendi. Kentin siluetinin ardından yükselen Süper Dolunay, Antalyalıları şaşırttı. Ay, Dünya'ya olağandan yüzde 14 daha büyük ve yüzde 30 daha parlak göründü.

Vatandaşlar Şaşkınlıklarını Gizleyemedi

Konyaaltı Sahili'nde piknik yapan ve Süper Dolunay'ın doğuşunu izleyen vatandaşlardan Betül Türkoğlu, manzaranın muhteşem olduğunu belirterek, "3 senedir buradayım ve ilk defa bu kadar büyük bir dolunayı gördüm. Denize yansıması, yakamozlar, Kaleiçi ve Karaoğlan Parkı civarından doğuşunu seyretmek gerçekten harikaydı" dedi.

Heyecan Dorukta

Derya Erkal adlı vatandaş ise Antalya'da 3 senedir yaşadığını ve daha önce bu kadar büyük bir dolunay görmediğini ifade ederek, "Piknik için sahile geldik ve bir anda muhteşem bir doğuşla karşılaştık. Kıpkırmızı ve devasa bir aydı. Bu heyecanı tarif etmek gerçekten zor" şeklinde konuştu.

Hava koşullarının da yardımıyla net bir şekilde gözlemlenen Süper Ay, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Antalya'nın muhteşem manzarasıyla birleşen bu doğa olayı, herkesi kendine hayran bıraktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATSO Meclisi'nden Enflasyon Açıklaması! Yanlış Politikaların Bedeli Vatandaşa

ATSO Meclisi'nden Enflasyon Açıklaması! Yanlış Politikaların Bedeli Vatandaşa