Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez'de Büyük Temizlik Operasyonu! 14 Kamyon Çöp Tahliye Edildi

Kepez'de Büyük Temizlik Operasyonu! 14 Kamyon Çöp Tahliye Edildi

Kepez Belediyesi, Esentepe Mahallesi'nde gecekonduda temizlik çalışması gerçekleştirdi. 15 işçi ve 3 kamyonla 14 kamyon çöp toplandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Vatandaşlardan gelen bir ihbarı değerlendiren Kepez Belediyesi, Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir gecekonduda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, çevre kirliliğini önlemek ve halk sağlığını korumak amacıyla harekete geçti.

Kepez Belediyesi, Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen temizlik çalışmasında 15 işçi görev aldı. Çalışmada 3 kamyon, 1 kepçe ve 1 adet sepet vinç kullanıldı. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra kolluk kuvvetleri de temizlik çalışmasına destek verdi.

Yoğun Çabalar Sonucunda 14 Kamyon Çöp Toplandı

Gecekondu çevresinde biriken atıkların temizlenmesi için gösterilen yoğun çabalar sonucunda 14 kamyon çöp toplandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöplerin tahliyesinin ardından sokağı yıkadı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ev ve bahçeyi haşerelere karşı ilaçladı.

Bahçe Duvarı Yeniden Örüldü

Temizlik çalışmaları sırasında yıkılan bahçe duvarı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden örüldü. Ayrıca, gecekonduya ait üstü açık foseptik çukuru da can güvenliğini sağlamak amacıyla betonlandı.

Kepez Belediyesi, daha önce Güneş, Hüsnü Karakaş ve Yeşilyurt mahallelerinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarında toplamda 18 kamyon çöp tahliye etmişti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avustralya'dan İsrail'e BMGK Ateşkes Teklifine Kabul Çağrısı

Avustralya'dan İsrail'e BMGK Ateşkes Teklifine Kabul Çağrısı