Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez’de altyapı çalışması sürüyor

Kepez’de altyapı çalışması sürüyor

Kepez Belediyesi Masa Dağı’nda açılan 60 metrelik imar yolu, çevre yolu ayarında bir yatırım yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de altyapı çalışması sürüyor
KAYNAK: Kepez Belediyesi/Bülten

Kepez Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, Masa Dağı’nın zorlu coğrafi şartlarını dördüncü kez ortadan kaldırarak, bir imar yolunu daha açtı.  Yapımı tamamlanan bulvar büyüklüğündeki bu yollar, şehrin ulaşımını rahatlatan yatırımlar oldu.  Başkan Hakan Tütüncü, görev yılları içerisinde Büyükşehir ve Karayolları bütçesiyle yapılabilecek yol yapımı yatırımlarına imza attı. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, genişlikleri 20, 25,30, 35, 45 ve 60 m (metre)  arasında değişen ilçenin iki yakasını birbirine bağlayan, trafiğini rahatlatan ve ilçenin planlı şekilde şehirleşmesinin önünü açan caddeleri şehre kazandırdı.

 YOL İÇİN DAĞLAR AŞILDI

Bu caddelerin bir bölümü, Antalya Şehir Hastanesi’nin bulunduğu ve 2B ile ilgili mülkiyet sorununun çözümünden sonra site tipi konut yapımının arttığı Masa Dağı bölgesinde açıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü, bu yolları inşa ederken de Masa Dağı’nın sert kayaç yapısıyla mücadele etti. Müdürlük ekipleri, iş makinelerinin yardımıyla dağı, adeta peynir kalıbı gibi keserek ve çukurları dolgu malzemesiyle doldurarak Alparslan Türkeş Bulvarı, Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez Caddesi ile Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi’ni şehrin ulaşım ağına ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Beko Bologna'ya yenildi

Fenerbahçe Beko Bologna'ya yenildi