Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez'de 8 mahalle daha doğal gazla buluşuyor

Kepez'de 8 mahalle daha doğal gazla buluşuyor

Kepez Belediyesi doğal gaz yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl 8 mahalleye daha doğal gaz ulaştırılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez'de 8 mahalle daha doğal gazla buluşuyor
KAYNAK: Kepez Belediyesi/ Bülten

Kepez ilçesi, bu yıl 8 mahallede daha doğal gaz konforuyla buluşacak. Toplamda 87 kilometre dağıtım ve 52 kilometre servis hattı çalışmasıyla 16 bin konuta doğal gaz ulaştırılması planlanıyor. Yıl sonunda ise doğal gaz hizmeti alan konut sayısının 174 bine ulaşması hedefleniyor.

Kepez'de 8 mahalle daha doğal gazla buluşuyor

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, doğal gaz dağıtım şirketi Enerya temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirerek ilçede devam eden ve planlanan doğal gaz yatırımlarını değerlendirdi. Toplantıda, Enerya Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukçu, bu yıl hangi mahallelerde doğal gaz hattı çalışması yapılacağını açıkladı.

Hangi Mahallelere Doğal Gaz Geliyor?

Başkan Kocagöz, bilgilendirme sonrası yaptığı açıklamada, bu yıl Esentepe, Çamlıbel, Göçerler, Fatih, Hüsnü Karakaş, Gazi, Sütçüler ve Göksu mahallelerine doğal gaz getirileceğini müjdeledi. Bu yatırımlar, Kepez’in çevre dostu ve konforlu ısıtma sistemiyle buluşmasını sağlayacak.

Kepez'de 8 mahalle daha doğal gazla buluşuyor

'Hedefimizi gerçekleştirmek için çalışacağız'

Kepez'de 68 mahalle olduğunu hatırlatan Kocagöz, 'Yılsonu itibariyle 40 mahallemize gazı ulaştırmış olacağız. Hedefimiz, tüm mahallelerimizi temiz ve konforlu enerjiyle buluşturmak. Görev yıllarımız içerisinde bu hedefimizi gerçekleştirmek için çalışacağız' dedi.

Yılın Doğal Gaz Çalışmaları Başladı

Doğal gaz altyapı çalışmaları, ilçenin doğu yakasında Mehmet Atay Caddesi'nde başladı. Çelik borularla yapılan çalışmalar, Hüsnü Karakaş, Sütçüler, Gazi ve Göksu mahallelerine gaz ulaştırılmasını sağlayacak. Daha sonra Esentepe, Çamlıbel, Göçerler ve Fatih mahallelerinde şebeke imalatı sürdürülecek.

Kepez'de 8 mahalle daha doğal gazla buluşuyor

40 Mahalleye Doğal Gaz Yapılacak

Doğal gaz hattı çalışmaları nedeniyle bozulan asfalt ve kaldırım onarımları da Kepez Belediyesi ve gaz dağıtım şirketi işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. Bu yılın yatırım planlamasıyla, Kepez’de 40 mahallede doğal gaz çalışması tamamlanmış olacak. Toplamda 87 kilometre dağıtım ve 52 kilometre servis hattı yapılarak 16 bin konuta doğal gaz ulaştırılacak. Yıl sonunda ise gazın ulaştırıldığı konut sayısı 174 bine çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan NATO zirvesi öncesi Kazakistan'da Putin’le görüşecek: Gündemde hangi konular var?

Erdoğan NATO zirvesi öncesi Kazakistan'da Putin’le görüşecek: Gündemde hangi konular var?