Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Hafriyat Antalyaspor’u karıştırdı

Hafriyat Antalyaspor’u karıştırdı

Antalya’daki harfiyat tartışması yeni bir aşamaya geçti. Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Vakfı Başkanı Av. Aziz Çetin'in kendisine yönelik yaptığı eleştirilere yanıt verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hafriyat Antalyaspor’u karıştırdı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’daki harfiyat tartışması yeni bir aşamaya geçti. Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Av. Aziz Çetin'in kendisine yönelik yaptığı eleştirilere yanıt verdi. Gencer, yaptığı açıklamada, Çetin'in sözlerine sert bir şekilde karşılık verdi.

Gencer’den Çetin’e Tepkiler

Gültekin Gencer, açıklamasında, Av. Aziz Çetin’in ticari başarılarıyla ilgili iddialarına yanıt vererek, “Ben senin yaşın kadar ticaret yaptım. Benim yaptığım ticaretin yüzde birini yapmış bir adam değilsin. Senin, zamanında benim yanımda olup tanıştığın kişilere bir faydan olmadı. Devletten çaldığın paralarla Amerika ve İngiltere’ye kaçırılmalarına yardım ettiğin biliniyor. Devlete karşı suç işlemiş kişileri aklamaya çalıştığını da herkes biliyor” ifadelerini kullandı.

Kurtlar Vadisi ve Psikolojik Tavsiye

Gencer, Çetin’in “Kurtlar Vadisi” dizisine özenmesini eleştirerek, “Su testisi su yolunda kırılır. En kısa zamanda bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim. Seni buralara getirenleri daha fazla rezil etme. Beyaz çorapla girdiğin mekanları daha fazla kirletme” şeklinde konuştu.

Gelişmeler Takip Ediliyor

Bu sert açıklama, Antalya’daki tartışmanın daha da derinleşmesine neden olabilir. Gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

İşte tüm açıklama 

…..MUHTEREM DİN KARDEŞİM. Ben senin yaşın kadar ticaret yaptım benim yaptığım ticaretin yüzde birini yapmış bir adam değilsin MUHTEREM bey zamanında Benim dibimden ayrılmayan sayemde tanıştığın adamların ancak …….yaparsın devletten soyup Amerika’ya ve İngiltere’ye kaçırmalarlarına yardım edersin
Devlete karşı suç işlemiş adamları herkesin bildiği güçlerinle aklarsın MUHTEREM kardeşim
Doğru söylüyorsun MUHTEREM geri dönüşümü en iyi sen bilirsin bir de nereye döndüğü belli olsa hiçbir problem yok o zaman
Daha fazla Kurtlar Vadisi’ne özenme su testisi su yolunda kırılır
Benim sana tavsiyem en kısa zamanda psikoloğa git seni buralara getirenleri daha fazla rezil etme
Beyaz çorapla girdiğin Marka ayakkabı ve kıyafetlerle dolaştığın mekanı daha fazla kirletme
MUHTEREM……. Din kardeşim

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da kaybolan Narin'in amcası gözaltına alındı

Diyarbakır'da kaybolan Narin'in amcası gözaltına alındı