Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa’da S*lahlı Kavga: 1 Kişi Yaralandı

Gazipaşa’da S*lahlı Kavga: 1 Kişi Yaralandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa’da S*lahlı Kavga: 1 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı. Olay, Pazarcı Mahallesi Hacı Musa Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Yaralı, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla hastaneye kaldırıldı.

Kavga Silahlı Saldırıya Dönüştü

Saat 21.00 civarında yaşanan olayda, daha önce aralarında kavga çıktığı öğrenilen N.Y. ve Ö.G. adlı iki şahıs, Gazipaşa’nın Çaybaşı olarak bilinen noktasında karşılaştı. Başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. N.Y., yanında taşıdığı silahla Ö.G.’ye ateş açtı. Kurşunlar, Ö.G.’nin bacağına ve omzuna isabet etti. Olay yerindeki vatandaşlar, kavgayı ayırmak için araya girdi ve saldırganı etkisiz hale getirerek elindeki silahı alıp Hacı Musa Çayı'na attı.

Polis Soruşturma Başlattı

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırgan N.Y.’yi gözaltına alırken, sağlık ekipleri yaralı Ö.G.’yi Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırdı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, 2 boş kovan ve 1 adet dolu fişek bulundu. Polis, çaya atıldığı iddia edilen silahı bulmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evi için inceleme başlatıldı

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki evi için inceleme başlatıldı