Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa’da Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 4 Gözaltı

Gazipaşa’da Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 4 Gözaltı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yapılan operasyonda, okul çevrelerinde tütün ve tek dal sigara satışına yönelik 4 kişi gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa’da Kaçak Tütün ve Sigara Operasyonu: 4 Gözaltı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, okul çevrelerinde tütün ve tek dal sigara satışına yönelik gerçekleştirilen operasyonda büyük miktarda kaçak malzeme ele geçirildi. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan baskında, 4 kişi gözaltına alındı.

Operasyonun Detayları

Jandarma ekipleri, özellikle gençlerin kolaylıkla erişebileceği bölgelerde kaçak tütün ve sigara satışını tespit etmek amacıyla operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, bin 500 kilogram bandrolsüz kaçak tütün, 200 bin adet bandrolsüz boş makaron ve 2 bin paket sigara tütünü ile doldurulmuş makaron ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değeri oldukça yüksek.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Operasyon kapsamında, tütün ve sigara satışı yapan A.A., S.E., E.A. ve C.Ç. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Toplum Sağlığına Yönelik Önlemler

Bu operasyon, okul çevrelerinde kaçak tütün ve sigara satışının önlenmesi ve gençlerin korunması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yetkililer, benzer operasyonların devam edeceğini ve toplum sağlığını tehdit eden faaliyetlere karşı mücadelenin süreceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karın ağrısıyla gitti! 30 santim çapında kitle çıkarıldı

Karın ağrısıyla gitti! 30 santim çapında kitle çıkarıldı