Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa'da ağır yaralanan sürücü 11 gün sonra hayatını kaybetti

Gazipaşa'da ağır yaralanan sürücü 11 gün sonra hayatını kaybetti

Gazipaşa ilçesinde motosiklet ile araç çarpışması sonucunda ağır yaralanan sürücü, hastanede hayatını kaybetti. Verilen müdahaleler sonuçsuz kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa'da ağır yaralanan sürücü 11 gün sonra hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile bir aracın çarpışması sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, hastanedeki tedavisine rağmen hayatını kaybetti.

Kaza Anı

5 Eylül tarihinde Kahyalar Mahallesi'nde gerçekleşen kaza, Gazipaşa’dan Uğrak Mahallesi istikametine seyir halinde olan Rıza Gözüküçük (58) yönetimindeki motosiklet ile sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle motosikletten savrulan 58 yaşındaki adam, asfalt zemine düşerek ağır yaralandı.

Hastanede Verilen Mücadele

Rıza Gözüküçük, kaza sonrasında Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Alanya’daki özel bir hastaneye sevk edilerek ileri tetkik ve tedavi süreci başlatıldı. Ancak, Alanya’daki hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü için herhangi bir müdahalenin yetersiz kaldığı belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsünün henüz tespit edilemediği ve soruşturmanın derinleştirilerek kazanın detaylarının aydınlatılacağı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahveleri'nde ücretsiz tansiyon ölçtü

Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahveleri'nde ücretsiz tansiyon ölçtü