Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'nın korsan taşımacılığa karşı mücadelesi sürüyor

Antalya'nın korsan taşımacılığa karşı mücadelesi sürüyor

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, korsan taşımacılıkla mücadelesini devam ettiriyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'nın korsan taşımacılığa karşı mücadelesi sürüyor
KAYNAK: Antalya Şoförler Odası/ Bülten

Geçtiğimiz günlerde Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, korsan taşımacılık ve paylaşımlı yolculuk adı verilen yasadışı faaliyetlerle mücadelesini sürdürüyor. Alkan, sorunların çözümü ve esnafın sıkıntılarını iletmek için devletin çeşitli makamlarını ziyaret ediyor.

Başkan Alkan korsan taşımacılığa karşı mücadelesini sürdürüyor

Başkan Alkan, korsan taşımacılıkla mücadele kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ı ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, korsan taşımacılığın önlenmesi için yapılan çalışmaları anlattı ve çözüm için taleplerini iletti. Alkan, 'Taşımacı esnafımızın sorunlarını çözmek ve korsana karşı mücadeleyi sürdürmekten asla vazgeçmeyeceğiz' dedi.

Alkan'ın Ankara ziyaretinde, kendisine destek veren AKP Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal ve İbrahim Ethem Taş da yer aldı. İlk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret eden Alkan, korsan taşımacılığın turizm sektörüne etkilerini dile getirdi ve çözüm önerilerini sundu. Ayrıca, kayıtdışı taşımacılıkla mücadele için hazırlanan TÜRSAB Yasası'nın yürürlüğe girmesi için destek istedi.

Ziyaretlerin ardından Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ı da makamında ziyaret eden Alkan, korsan ve kayıtdışı taşımacılıkla ilgili yaptığı çalışmaları aktardı ve çözüm noktasında destek talep etti. Alkan, Gürcan'ın haksız rekabet konusundaki çabalarını takdirle karşıladığını belirterek, esnafın lehine olan adımların bayram sonrasında ele alınacağını duyurdu.

Geri Adım Atmadan Devam Edeceğiz

Başkan Alkan, yaptığı açıklamada, 'Esnafımızın kanayan yarası haline gelen korsan, kayıt dışı ve mobil paylaşımlar üzerinden etkileşimle yapılan vatandaşımızı tehlikeye sokan devletimizi zarara uğratan taşımacılıkla mücadelemizi esnafımızın hakkını korumak noktasında geri adım atmadan sürdürüyoruz sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu bağlamda  esnafımızın haklarını savunma, vatandaşımızın  güvenli taşımacılık hizmeti alması,kayıtdışı taşımacılık nedeniyle Devletimizin  uğrayacağı vergi kaybının önlenmesine yönelik  çalışmalarımızdan oluşan dosyaları Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Gürcan'a sunarak çözümü noktasında destek istedik.Hem Bakanımız Sayın Ersoy hem de Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Gürcan'a şahsımıza ve ekibimize gösterdikleri ilgi ve alakadan ,bizleri samimiyetle dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.Bunun yanı sıra Korsan ve kayıtdışı taşımacılığın önlenmesi noktasındaki mücadelemizde daima yanımızda olan bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Ankara'da adeta bize yol göstericilik yapan Ak Parti Antalya Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Köse'ye, Sayın Tuba Vural Çokal'a Sayın İbrahim Ethem Taş'a ve onların nezdinde bizlere destek veren tüm Antalya Milletvekillerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da ormanı yakmıştı cezaevinde koğuşu yaktı

Adana'da ormanı yakmıştı cezaevinde koğuşu yaktı