Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Aslı Baykal Babası Deniz Baykal'a Yapılanlara Tepki Gösterdi!

Aslı Baykal Babası Deniz Baykal'a Yapılanlara Tepki Gösterdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 4’üncü Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, Oda TV’nin yaptığı ‘Baykal’ın çocukları birbirine düştü’ başlıklı haberi ile ilgili açıklama yaptı. Aslı Baykal açıklamasında, “Ali Mahir Başarır'ın Grup Başkanvekili yapılarak onurlandırıldığı bir yapıda düzenlenen törene katılmam söz konusu değildir” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aslı Baykal Babası Deniz Baykal'a Yapılanlara Tepki Gösterdi!

Aslı Baykal yaptığı açıklamada, “CHP'nin askeri darbe ile kapatılmasından sonra ikinci kez açılmasını sağlayan Rahmetli Deniz Baykal'a sağlığında  'bilinci yerinde değil, hakkında fezleke düzenlenmeli, milletvekilliğinden istifa etmeli, onu bile yapamaz, ailesi ettirmeli' gibi sözler sarf eden Ali Mahir Başarır'ın Grup Başkanvekili yapılarak onurlandırıldığı bir yapıda düzenlenen törene katılmam söz konusu değildir. Babam devlet mezarlığında yatıyor. Her isteyen ve onu gerçekten sevip icazete ihtiyaç duymayan her şahıs istediği her zaman gidip mezarı başında anma yapabilir, aynı benim gibi. Dileyen uygun bir yer bulup toplantısını düzenler, icazet istemiyorsa, korkusu yoksa kendi ufak çıkarları için. Dedikodu ile zaman geçirmekten parti ile ilgilenen yok. Babamın hastalığı sırasında onunla kalarak yakından ilgilendim, hayatımı ona göre düzenledim her evladın yapması gerektiği gibi. Yanına kimin gelip kimin gelmeyeceği ve TV’nin satışı konularında söz sahibi olan ben değil babamdı. Her gün mutlaka ziyaretçisi oldu. Bu hastane çalışanları tarafından da gözlendi. Evime gelerek Çağdaş Sanatlar’da toplantı düzenliyoruz sen de katıl diyen hiç kimse olmamıştır” diye konuştu.

Ekran Resmi 2024 02 14 13.15.40

Deniz Baykal Anıldı

Geçtiğimiz yıl 11 Şubat'ta hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi 4. Genel Başkanı Deniz Baykal, ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 4. Genel Başkanı ve Antalya eski Milletvekili Deniz Baykal, ölümünün 1. yılında Devlet Mezarlığı'ndaki mezarı başında anıldı. 

Anma töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Deniz Baykal’ın oğlu Ataç Baykal, CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ve çok sayıda partili hazır bulundu.

Aslı Baykal Kimdir?

Aslı Baykal, 1965'te ABD'de doğdu. Tıp Fakültesinde eğitim gördükten sonra Ankara Numune Hastanesi'nde görev aldı. Ardından Biyokimya alanında yüksek lisans çalışmalarında bulundu. Aslı Baykal, erken yaşlarda doçent oldu ve şu an hala görev yaptığı Akdeniz Üniversitesi'nde Biyokimya profesörü olarak çalışmaya başladı. İleri seviyede İngilizce ve Almanca bilen Aslı Baykal'ın birçok dergide makaleleri yayımlandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Çukurova'da satılık 306 m² arsa üzerindeki bina ile birlikte

Adana Çukurova'da satılık 306 m² arsa üzerindeki bina ile birlikte