Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da yangın! Genç son anda kurtuldu

Antalya'da yangın! Genç son anda kurtuldu

Antalya'da bir ikametin mutfağında ocakta unutulan yağ nedeniyle yangın çıktı. İkamet içerisinde uyuyan genç son anda yangını fark ederek dışarı çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da yangın! Genç son anda kurtuldu
KAYNAK: İHA

Antalya'da bir ikametin mutfağında unutulan yağ nedeniyle çıkan yangın büyük bir korku yarattı. İkamette uyuyan genç, yangını fark ederek kendini dışarı attı ve itfaiyeden yardım istedi.

Yangın Muratpaşa İlçesinde Meydana Geldi

Yangın, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Dutlubahçe Mahallesi 777 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramasıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Uyuyan Genç Yangını Fark Ederek Müdahale Etti

Yangın sırasında ikamette uyuyan Bulut S. (16) isimli genç, dumanları fark ederek hemen dışarı çıktı. Yangını söndürmek için gelen itfaiye ekiplerinden ilk isteği içeride bulunan kedilerini kurtarmaları oldu. Kedileri dışarı çıkartan genç, olay anını gözyaşları içinde izledi.

"Uyuyakalmışım, Kedilerimi Kurtarmak İstedim"

Yangın sonrasında konuşan Bulut S., ocağa yağ koyduktan sonra uyuyakaldığını belirterek, "Uyandığımda dumanları gördüm, kedilerim içerideydi, onları kurtarmak istedim" dedi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı ancak mutfak zarar gördü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KYK Yurt Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Nasıl Yapılır?

KYK Yurt Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Nasıl Yapılır?