Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Trafik Kazasında Eşini Kaybeden Adam Cenazeye Sargılarla Geldi

Antalya’da Trafik Kazasında Eşini Kaybeden Adam Cenazeye Sargılarla Geldi

Antalya'nın Elmalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın, hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberinin ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan koca, eşinin cenazesini sargılarla almak zorunda kaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Trafik Kazasında Eşini Kaybeden Adam Cenazeye Sargılarla Geldi
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Elmalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın, hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberinin ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan koca, eşinin cenazesini sargılarla almak zorunda kaldı. Cenazede, hayatını kaybeden kadının kızları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Feci Kaza: İki Araç Kafa Kafaya Çarpıştı

Antalya’nın Elmalı ilçesine bağlı Göltarla Mahallesi Avlan Gölü mevkiinde dün akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, bakım çalışmaları nedeniyle tek yönden verilen yolda iki araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da kullanılamaz hale gelirken, yol adeta savaş alanına döndü. Kazanın ardından, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından 4 kişi ambulansla Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kadının Durumu Kötüleşti, Eşi Cenazeyi Sargılarla Aldı

Mercedes marka araçta bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ahmet Öztepe ile eşi Ülkü Öztepe, iç kanama şüphesiyle Antalya Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ülkü Öztepe’nin durumu hızla kötüleşti ve yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Öztepe’nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Koca Eşinin Cenazesini Sargılarla Aldı

Eşinin cenazesiyle ilgilenmek üzere hastaneye gelen Ahmet Öztepe, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra cenazeye sargılarla katıldı. Cenaze sırasında, Ülkü Öztepe’nin kızları ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Ahmet Öztepe, acılı anlarında kızlarına sarılarak ve onları teselli ederek, annelerinin kaybının acısını hafifletmeye çalıştı.

Son Görev: Ülkü Öztepe Toprağa Verildi

Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından, Ülkü Öztepe’nin cansız bedeni toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Kazada yaşamını yitiren Ülkü Öztepe’nin ölümü, ailesi ve sevdikleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Husiler Yemen'de ABD'ye Ait SİHA'yı Düşürdüğünü Açıkladı

Husiler Yemen'de ABD'ye Ait SİHA'yı Düşürdüğünü Açıkladı