Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Sürücünün Hayatı Hızlı Reflekslerle Kurtuldu

Antalya’da Sürücünün Hayatı Hızlı Reflekslerle Kurtuldu

Antalya’da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle savrulan Recep Gün, arkasından gelen kamyonetin altında kaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Sürücünün Hayatı Hızlı Reflekslerle Kurtuldu
KAYNAK: İHA

Antalya’da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle savrulan Recep Gün, arkasından gelen kamyonetin altında kaldı. İtfaiye ve vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan genç sürücünün durumu, yürekleri ağza getirdi. Kazada, 50 yıllık kamyon sürücüsü Zeki Kaymaz’ın hızlı refleksi sayesinde genç sürücünün hayatta kaldığı öğrenildi.

A W182821 09

Kaza Anı ve İlk Müdahale

Kaza, saat 12.30 sıralarında Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 30 yaşındaki Recep Gün, kontrolünü kaybettiği 07 MBY 166 plakalı motosikletiyle yerde sürüklendi. Bu sırada motosikletten savrulan Gün, arkasından gelen Zeki Kaymaz’ın kontrolündeki 07 AJT 757 plakalı kamyonetin altında kaldı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, kamyonetin altında yüzüstü yatan yaralıya ilk müdahalede bulundu. Kamyonetin yüksekliği sayesinde hayatta kalan genç, kamyonetin ittirilmesiyle çıkarıldı. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

A W182821 03

Kamyonet Sürücüsünün Hızlı Manevrası Hayat Kurtardı

Kazada, kamyonet sürücüsü Zeki Kaymaz’ın hızlı manevrasının hayat kurtardığı görüldü. Motosiklet sürücüsünün önüne düşer düşmez frene basan Kaymaz, adeta genç sürücünün hayatını kurtardı. Kazayı anlatan Kaymaz, “Önce bir ticari araba geçiyordu, motosiklet sanırım ona vurdu. Daha sonra motosiklet takla attı, benim önüme düştü. Ben kurtarmak için elimden geleni yaptım. 50 yıllık sürücüyüm” dedi. Eşi Ummu Kaymaz ise, “Biz seyir halinde geliyorduk, daha sonra motosiklet bir anda kaydı. Ben de eşime hemen durmasını söyledim. Ben der demez arabanın altına girdi. Biz çarpmadık, fren sıktık. Çocuğa bir şey oldu diye çok korktum. Benim eşim 50 yıldır kamyon şoförüdür” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Basketbol Takımından iki oyuncu ayrıldı

Beşiktaş Basketbol Takımından iki oyuncu ayrıldı