Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Sabah Erken Saatlerde Silahlı Saldırı: İşyerine Kurşun Yağdırıldı

Antalya'da Sabah Erken Saatlerde Silahlı Saldırı: İşyerine Kurşun Yağdırıldı

Antalya'da bir işyeri sabah saatlerinde kurşunlandı, 16 mermi isabet etti. Saldırı sonrası olay yerinde savaş alanı oluştu. Bir başka işyerine de benzer saldırı yapıldığı belirtildi. Polis, saldırganın kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde sabah saatlerinde bir işyeri kurşunlandı. Saldırıda 16 mermi işyerine isabet ederken, olay yerinde adeta bir savaş alanı oluştu. Saldırıya uğrayan işyeri sahibine ait bir başka işletmenin de birkaç gün önce benzer şekilde kurşunlandığı öğrenildi.

Saldırının Detayları

Olay, sabah 06.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi Vatan Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletli bir şahıs, işyeri önünde durarak otomatik silahla dükkanı kurşun yağmuruna tuttu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırgan, motosikletle hızla olay yerinden kaçtı.

Polis Harekete Geçti

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesiyle birlikte bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri çevrede geniş çaplı bir inceleme başlattı ve saldırı sonrasında işyerinin etrafında 16 boş kovan tespit edildi. Neyse ki, saldırının gerçekleştiği saatte işyerinin kapalı olması, olası can kaybını önledi.

İkinci Saldırı Şüphesi

İşletme sahibine ait başka bir işyerinin de birkaç gün önce yine kurşunlandığı bilgisi dikkat çekti. İddiaya göre, bu saldırının işyeri sahibinin aralarındaki husumet nedeniyle akrabaları tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi. Polis, her iki olayla ilgili soruşturmayı derinleştiriyor.

Saldırının Ardından Bölgede Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Kurşunların isabet ettiği işyeri büyük maddi hasar görürken, polis ekipleri saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cedi Osman'ın Panathinaikos'tan Alacağı Ücret Açıklandı

Cedi Osman'ın Panathinaikos'tan Alacağı Ücret Açıklandı