Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Polis Takibinden Kaçan Motosiklet Kazayla Sonuçlandı

Antalya'da Polis Takibinden Kaçan Motosiklet Kazayla Sonuçlandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde polis takibi sırasında kaçmaya çalışan gençlerin motosiklet kazası yaptığı olayda, sürücü hafif yaralanırken yolcu ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Polis Takibinden Kaçan Motosiklet Kazayla Sonuçlandı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde dün gece polisin "dur" ihtarına uymayan iki genç, motosikletleriyle kaçmaya çalışırken kaza yaptı. Kazada, sürücü hafif yaralanırken, yolcu konumundaki genç ağır yaralandı. Olay yerinde yapılan incelemede motosiklet üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ve bir tabanca bulundu.

Polis Takibi Sırasında Kaza

Olay, Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi 3784 Sokak'ta saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Plakasız sanılan motosiklet üzerindeki iki genç, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Sürücü Emsal K., polis ekiplerinin motorize birimleri tarafından takip edildiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti ve motosiklet devrildi.

Yolcu Ağır Yaralı, Sürücü Hafif Yaralı

Kaza sonucu motosikletten savrulan yolcu Efe Işık G., ağır yaralanarak Akdeniz Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Motosikletin sürücüsü Emsal K. ise hafif yaralı olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sürücüye alkol testi yapıldı ve ifadesi alındı.

Üzerlerinden Uyuşturucu ve Tabanca Çıktı

Polisin yaptığı incelemelerde, motosikletin aslında 07 BAB 400 plakalı olduğu belirlendi. Ayrıca Emsal K.'nin üzerinde yapılan aramada bir miktar esrar ve bir adet tabanca ele geçirildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından motosiklet çekici yardımıyla kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Araç sahiplerine müjde: Benzin ve motorine indirim yolda!

Araç sahiplerine müjde: Benzin ve motorine indirim yolda!