Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da denize düşen genci balıkçılar kurtardı

Antalya'da denize düşen genci balıkçılar kurtardı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde denize düşen ve boğulma tehlikesi geçiren kişi, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Terliğini almaya çalışırken denizde mahsur kalan Musa Yıldız balıkçılar tarafından son anda fark edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da denize düşen genci balıkçılar kurtardı
KAYNAK: AA

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşanan olayda, denize düşen terliğini almaya çalışırken boğulma tehlikesi geçiren bir kişi, balıkçılar tarafından kurtarıldı.

 

TERLİĞİNİN ARKASINDAN DENİZE ATLADI

Edinilen bilgilere göre, Koru Mahallesi açıklarında yaşanan olayda, adı açıklanmayan kişi, denize düşen terliğini almak için suya girdi. Şiddetli fırtına ve yüksek dalgaların etkisiyle denizde uzun süre kalan kişi, çıkamayınca balıkçılar durumu fark etti. Balıkçılar, boğulma tehlikesi geçiren kişiye hemen müdahale ederek karaya çıkardılar.

Kurtarıcının Açıklamaları

Olaya tanık olan Hasan Bülüç, kurtarma sürecini şu şekilde anlattı: “Arkadaşım denize düştüğünde hemen harekete geçtim. Bir bidon bulup suya atladım. Arkadaşım uzun süre denizde kaldığı için hemen yardıma ihtiyacı vardı. Neyse ki bir tekne yardımımıza geldi ve kişiyi karaya emniyetle çıkardık. Sonrasında sağlık ekipleriyle iletişime geçtik.” Ambulansla hastaneye kaldırılan kişinin sağlık durumunun stabil olduğu ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarık Zafer Tunaya kimdir? Mesleği ne? Ne zaman öldü?

Tarık Zafer Tunaya kimdir? Mesleği ne? Ne zaman öldü?