Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da İşten Çıkarılma Gerginliği: Çalışan İki Kişiyi Bıçakladı

Antalya'da İşten Çıkarılma Gerginliği: Çalışan İki Kişiyi Bıçakladı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, işten çıkarılacağını öğrenen bir çalışan, mesai arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra bıçakla saldırdı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde, işten çıkarılacağını öğrenen bir çalışan, mesai arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra bıçakla saldırdı. Olayda iki kişi kolundan yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İşten Çıkarılma Haberi Kavgaya Dönüştü

Olay, Konyaaltı ilçesi Meltem Mahallesi'ndeki Beach Park'ta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, H.S. adlı çalışan, kendisine işten çıkarılacağı bildirildikten sonra mesai arkadaşlarıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, H.S. işletmeden aldığı bıçakla mesai arkadaşları Bünyamin A. ve ismi öğrenilemeyen bir diğer çalışanı kolundan yaraladı.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayı görenlerin durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine, kısa sürede çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi olay yerine sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren H.S. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Arbede sırasında H.S.'nin yüzünde kanlar ve darp izleri görüldü.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Bıçakla yaralanan Bünyamin A. ve diğer çalışan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından en yakın hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak kontrol amaçlı hastanede gözlem altında tutulacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cuma günleri tatil mi olacak? Sosyal medyada gündem oldu

Cuma günleri tatil mi olacak? Sosyal medyada gündem oldu