Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Tüp Bayiine Silahlı Saldırı: Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Manavgat’ta Tüp Bayiine Silahlı Saldırı: Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, pompalı tüfekle tüp bayiine ateş açarak iş yerine ve park halindeki araca zarar verdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, pompalı tüfekle tüp bayiine ateş açarak iş yerine ve park halindeki araca zarar verdi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından, şüpheli Yakup G., kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı.

Pompalı Tüfekle Saldırı

Olay, Manavgat ilçesi Milli Egemenlik Mahallesi Güneylioğlu Caddesi’nde, bir tüp bayiinde gerçekleşti. Elinde mavi bir havluya sarılı pompalı tüfekle iş yerine gelen Yakup G., tüp bayiinin önünde tehdit ve küfürler savurduktan sonra iş yerine ateş açtı. Saldırı sonucu iş yerinin camları kırıldı, aynı zamanda tüp bayiinin önünde park halindeki hafif ticari araca da zarar verildi.

Tutukluk Yapan Tüfekle Vitrini ve Aracı Parçaladı

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, tüfeğiyle iş yerinin camlarına ateş eden Yakup G., tüfeğin tutukluk yapması üzerine yere düşen fişekleri toplayarak yeniden ateş etmeye çalıştı. Ancak tüfek çalışmayınca, tüfeğin dipçik kısmıyla önce iş yerinin vitrinine, ardından aracın camlarına vurarak zarar verdi. Şüpheli, tüfeği elinde olay yerinden ayrılırken, çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşadığı görüldü.

Emniyet Ekiplerinden Hızlı Müdahale

Olayın ardından Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan Yakup G. olduğunu belirledi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmalar sonucunda Yakup G.’yi, olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli Gözaltında

Yakalanan şüpheli Yakup G., ifadesi alınmak üzere Manavgat Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelinin, tüp bayiine neden saldırdığına ilişkin soruşturma devam ederken, olayla ilgili detaylar da netleşmeye başladı. Emniyet yetkilileri, saldırganın daha önce de benzer olaylara karıştığını ve sabıka kaydının bulunduğunu açıkladı.

Güvenlik Kamerası Olayı Anbean Kaydetti

Olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Yakup G.’nin pompalı tüfeği çıkarıp tehditler savurduğu, iş yerinin camına ve park halindeki araca ateş ettiği, tüfeğin tutukluk yapması üzerine yere düşen fişekleri toplayıp yeniden ateş etmeye çalıştığı, ardından tüfeğin sapıyla camları kırdığı anlar yer aldı. Saldırganın, tüfeğiyle olay yerinden uzaklaştığı da kameralara yansıdı.

Vatandaşlardan Tepki

Olayın ardından bölgede yaşayan vatandaşlar, saldırıya tepki gösterdi. Güvenliklerinin tehlikede olduğunu belirten mahalle sakinleri, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için emniyetin daha sıkı önlemler almasını talep etti. İş yeri sahibi ise yaşadığı şoku atlattıktan sonra zararlarının giderilmesi için hukuki yollara başvuracağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İş arayanlar dikkat: Türkşeker 1350 işçi alımı yapacak!

İş arayanlar dikkat: Türkşeker 1350 işçi alımı yapacak!