Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Korkutan Kaza: Takla Atan Araçta 3 Kişi Yaralandı

Manavgat’ta Korkutan Kaza: Takla Atan Araçta 3 Kişi Yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde virajı alamayan bir araç takla attı. Kazada yaralanan sürücü ve iki yolcu, kendi imkânlarıyla araçtan çıkmayı başardı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Korkutan Kaza: Takla Atan Araçta 3 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde virajı alamayan bir araç takla attı. Kazada yaralanan sürücü ve iki yolcu, kendi imkânlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Olay yerine gelen baba, yaralı kızını kucağında tutarak teselli etti.

Virajda Kontrol Kaybedildi

Kaza, Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi girişinde, akşam saatlerinde meydana geldi. Hilal T. idaresindeki 33 AOU 531 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak takla attı. Araç, savrularak ters dönüp yol kenarına devrildi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.

Olay Yerine Hızla Ekipler Sevk Edildi

Kaza ihbarı üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı itfaiye ve kurtarma ekipleri, 112 Sağlık ekipleri ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler hızla olay yerine sevk edildi. İlk gelen bilgilere göre araçta yangın tehlikesi olabileceği düşünülerek itfaiye ekipleri gerekli önlemleri aldı.

Yaralılar Kendi İmkânlarıyla Araçtan Çıktı

Takla atan araçta sürücü Hilal T. ve yolcular Derya T. ile Ilız A. bulunuyordu. Kazanın şiddetiyle yaralanan üç kişi, çevredeki vatandaşların yardımıyla ve kendi imkânlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Babadan Kızına Destek

Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen yaralı genç kızlardan birinin babası, kızını kucağına alarak teselli etmeye çalıştı. Acılı baba, sağlık ekipleri gelene kadar kızının elini bir an olsun bırakmadı. Sağlık ekiplerinin yaralı genç kızı ambulansa almasıyla birlikte baba, hastaneye kadar ambulansın peşinden gitti.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazadan yaralı olarak kurtulan Hilal T., Derya T. ve Ilız A., 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu, ancak kontrol amaçlı hastanede gözlem altında tutulacakları öğrenildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kaza anına dair görgü tanıklarının ifadeleri alınarak, kazanın nasıl gerçekleştiği ve herhangi bir ihmal olup olmadığı incelenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüksek faizler araç fiyatlarındaki balonı küçülttü!

Yüksek faizler araç fiyatlarındaki balonı küçülttü!