Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta 3 Araçlı Zincirleme Kaza: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

Manavgat’ta 3 Araçlı Zincirleme Kaza: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

Antalya Manavgat'ta zincirleme kaza: Üç araç çarpıştı, yaralı yok. Araçlar yolda kaldı, trafik kısa süre aksadı. Polis ekipleri soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta 3 Araçlı Zincirleme Kaza: Şans Eseri Yaralanan Olmadı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen zincirleme kazada üç araç birbirine çarptı. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada, araçlar yolda kaldı ve trafik kısa süreliğine aksadı.

D-400 Karayolu’nda Korkutan Kaza

Kaza, Manavgat-Alanya D-400 Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı istikamette seyir halinde olan 07 LAP 17 plakalı kamyonet ile 06 BVA 142 ve 34 BGF 251 plakalı otomobiller zincirleme kazaya karıştı. Kazanın şiddetiyle araçlar yolda savrulurken, herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Araçlar Yol Ortasında Kaldı

Kaza sonrası iki otomobil yol ortasında kaldı. Kazaya karışan araçların çekilmesiyle birlikte trafik akışı normale dönerken, diğer sürücülerin dikkati sayesinde başka bir kazanın önüne geçildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yol güvenliğini sağlamak ve trafik akışını yeniden düzenlemek için çalışma başlattı.

Trafikte Kısa Süreli Aksama Yaşandı

Kaza sonrası, D-400 Karayolu’nun Manavgat-Alanya istikametinde trafik kısa süreliğine aksadı. Ekiplerin hızlı müdahalesi ile kazaya karışan araçlar yol kenarına çekildi ve trafik akışı normale döndü. Polis ekipleri, kazanın sebebini araştırmak için sürücülerin ifadelerini aldı.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, kazanın nedenini ve nasıl gerçekleştiğini belirlemek için soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da kule vincin halatı koptu! İki işçi can verdi

Adana'da kule vincin halatı koptu! İki işçi can verdi