Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta İtfaiyeden Karga Kurtarma Operasyonu

Manavgat'ta İtfaiyeden Karga Kurtarma Operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ayağına dolanan misina nedeniyle ağaçta mahsur kalan bir karga, itfaiye ekiplerinin titiz çalışmasıyla kurtarıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta İtfaiyeden Karga Kurtarma Operasyonu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ayağına dolanan misina nedeniyle ağaçta mahsur kalan bir karga, itfaiye ekiplerinin titiz çalışmasıyla kurtarıldı. Operasyon, Side Limanı’nda bulunan yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Kargayı Kurtarmak İçin Seferber Oldular

Manavgat’ın Side Limanı’nda bir karganın ayağına dolanan misina yüzünden ağaçta sıkıştığı ihbarını alan itfaiye ekipleri, olay yerine hızla intikal etti. Ağaçta mahsur kalan kargayı kurtarmak için itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla karganın bulunduğu yüksekliğe ulaştı. Ekipler, dikkatlice karganın ayağına dolanan misinayı çözerek kuşu kurtardı.

Misina Dikkatlice Çözüldü

İtfaiye ekipleri, karganın canını acıtmamak için misinayı büyük bir özenle ve dikkatle çözdü. Ayağındaki misinadan kurtulan karga, durumunun kontrol edilmesinin ardından güvenli bir şekilde doğaya bırakıldı. Karganın sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir yaralanma olmadığı gözlemlendi.

Turistlerin İlgi Odağı Oldu

Kurtarma çalışmaları sırasında, Side Limanı’nda bulunan yerli ve yabancı turistler o anları merakla izledi. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve dikkatli müdahalesi, turistlerden büyük alkış aldı. Birçok kişi, kurtarma anlarını cep telefonlarıyla kaydetti.

Hayvanseverlerden Teşekkür

Manavgat halkı ve hayvanseverler, itfaiye ekiplerinin bu hassasiyeti için teşekkür etti. Yetkililer, benzer durumların önlenmesi için çevrede misina ve plastik atıkların bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

Doğaya Duyarlılık Çağrısı

Uzmanlar, misina ve benzeri atıkların doğada yaşayan hayvanlar için büyük tehlike oluşturduğunu belirterek, bu tür malzemelerin doğaya atılmaması gerektiğini vurguladı. Doğaya bırakılan bu tür malzemeler, birçok hayvanın yaşamını tehlikeye atarken, benzer durumların yaşanmaması için duyarlı olunması gerektiğini hatırlattılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Gençlik Merkezi Hobi Bahçesinde Muz ve Zeytin Hasadı

Manavgat’ta Gençlik Merkezi Hobi Bahçesinde Muz ve Zeytin Hasadı