Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Akseki’de Trafik Kazası: Bir Kişi Yaralandı

Antalya Akseki’de Trafik Kazası: Bir Kişi Yaralandı

Antalya’nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen bir yaya otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Akseki’de Trafik Kazası: Bir Kişi Yaralandı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmek isteyen bir yaya otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Erenyaka Mahallesi’nde Kaza

Kaza, saat 20.45 sıralarında Akseki-Manavgat kara yolunda Erenyaka Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Akseki yönünden Manavgat istikametine gitmekte olan 42 AJK 495 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Yeşil, Erenyaka Mahallesi yol ayrımında yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Doğan'a çarptı.

İlk Müdahale Olay Yerinde Yapıldı

Olayın ardından otomobil sürücüsü Ali Yeşil, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, çarpmanın etkisiyle yaralanan Ali Doğan’a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, ardından ambulansla Akseki Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Ali Doğan’ın sağlık durumuyla ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrası jandarma ve trafik ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve sebebinin belirlenmesi için detaylı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Kazaya karışan sürücü Ali Yeşil’in ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de 'Doğanlar' suç örgütüne operasyon: 9 gözaltı

İzmir'de 'Doğanlar' suç örgütüne operasyon: 9 gözaltı