Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da İş Adamına Silahlı Saldırı Sonrası 3 Kişi Tutuklandı

Antalya'da İş Adamına Silahlı Saldırı Sonrası 3 Kişi Tutuklandı

Antalya'da Azeri ve Türk iş adamlarına yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonrasında 3 kişi tutuklanırken, saldırıya karıştığı iddia edilen diğer iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, geçtiğimiz gece yaşanan bir silahlı saldırıyla sarsıldı. Azeri asıllı Türk iş adamı Bahtiyar Muradov ve Türk iş adamı Diren Aygün, peşlerine düşen şüphelilerin kurbanı oldu. Olay, Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2207. Sokak'ta yaşandı. Aygün ve Muradov, takip edildiklerini fark ettiklerinde araçlarını durdurdu ve şüphelilerle yüzleşmek üzere harekete geçti.

A W265254 01

Kurşunların Hedefi Oldular

İş adamları, kendilerini takip eden kişilerle konuşmak için araçtan indikleri sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar, ilk olarak araçta yolcu konumunda bulunan Bahtiyar Muradov'u hedef aldı, ancak Muradov şans eseri kurşunlardan eğilerek kurtuldu. Ancak saldırıda Diren Aygün ve yanında bulunan Mehmet A. (25) bacaklarından yaralandı. Olay anı, saldırıyı fark etmeyen bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve kamera görüntüleri saldırının şiddetini gözler önüne serdi.

A W265254 02

Saldırganlar Kısa Sürede Yakalandı

Saldırı sonrasında, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. Kısa sürede iki şüpheli yakalandı ve operasyon genişletildi. Saldırıyı azmettirdiği iddia edilen Bilal K. ve ona yardım ettiği tespit edilen Durmuş A. ve Hayrullah K. da gözaltına alındı.

A W265254 04

Tutuklamalar Ve Adli Kontrol Kararı

Yakalanan şüphelilerden Bilal K., saldırıyı gerçekleştiren İlker S. ve Yasin T., çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Yardım ve yataklık yaptığı öne sürülen Durmuş A. ve Hayrullah K. ise yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir imza verme şartıyla adli kontrol altına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Joe Biden: “Donald Trump ABD Güvenliği İçin Gerçek Bir Tehlike”

Joe Biden: “Donald Trump ABD Güvenliği İçin Gerçek Bir Tehlike”