Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da İki Otomobil Çarpıştı! Vatandaşlar Seferber Oldu

Antalya'da İki Otomobil Çarpıştı! Vatandaşlar Seferber Oldu

Antalya Kepez'de gece meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Vatandaşların yardımıyla sıkışan yaralılar kurtarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da İki Otomobil Çarpıştı! Vatandaşlar Seferber Oldu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralıları kurtarmak için çevre sakinlerinin seferber olduğu anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Kazanın Detayları

Kaza, Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi’nde gerçekleşti. Metin Ç. yönetimindeki 40 AC 053 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil, aynı yönde seyreden Mahsun K. idaresindeki 07 NAT 15 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Tofaş marka otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarptı, Volkswagen marka araç ise park halindeki iki araca vurarak durabildi. Kaza sonucu Metin Ç., Hasret Ç., Mahsun K. ve Yunus E. yaralandı.

Vatandaşlar Seferber Oldu

Kazanın ardından Fiat Tofaş marka otomobilde sıkışan yaralıları kurtarmak için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Metin Ç. ve Hasret Ç.'yi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Volkswagen marka aracın sürücüsü Mahsun K. ve yolcu Yunus E. de ilk müdahalelerin ardından Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Kaza sonrası polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve araçların neden çarpıştığıyla ilgili detaylı araştırma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Fotoğraf Tartışması Kanlı Bitti: Tek Yumrukla Komaya Soktu

Antalya’da Fotoğraf Tartışması Kanlı Bitti: Tek Yumrukla Komaya Soktu