Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya 42 Yıl Sonra Yeniden Buluştular: Eski Okul Arkadaşları Anılarını Tazeledi

42 Yıl Sonra Yeniden Buluştular: Eski Okul Arkadaşları Anılarını Tazeledi

1970 ve 80’li yılların eski okul arkadaşları, duygusal bir buluşma ile yeniden bir araya geldi. 42 yıl sonra gerçekleşen buluşmada, geçmişin izleri canlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
42 Yıl Sonra Yeniden Buluştular: Eski Okul Arkadaşları Anılarını Tazeledi
KAYNAK: İHA

1970 ve 80’li yıllarda aynı sıraları paylaşan eski okul arkadaşları, yıllar sonra duygusal bir buluşmayla yeniden bir araya geldi.

Yıllar Sonra Gelen İlk Buluşma

Birbirlerini uzun yıllar görmeyen ve 42 yıl sonra yeniden buluşan eski okul arkadaşları, büyük bir heyecanla o günlere geri döndü. Organizasyonun mimarı Esin Diş’in çabaları sayesinde bir araya gelen grup, özellikle ilk buluşma anlarında duygusal anlar yaşadı. Aralarından bazılarının hala görüşmeye devam ettiği, bazılarının ise yıllar sonra ilk kez karşılaştığı gecede, geçmişin izleri derin bir şekilde hissedildi.

Unutulmaz Gecede Eski Günler Yâd Edildi

Turizmci Ramazan Kara ve eşi Emine Kara’nın samimi ev sahipliğinde düzenlenen yemekte, eski günler yeniden canlandı. Eski okul fotoğraflarından derlenen slayt gösterileri eşliğinde hatıralar canlanırken, gece boyunca kahkahalar eksik olmadı. Eski koro üyeleri şarkılar söylerken, folklor ekibindeki arkadaşlar halk oyunları ile geceye renk kattı.

Geleneksel Buluşma Kararı

Farklı şehirlerde ve meslek gruplarında bulunan 54 kişinin katıldığı buluşma, büyük bir coşkuyla geçti. Geceye damgasını vuran bol sohbet ve kahkahaların ardından, arkadaşlar bu buluşmayı geleneksel hale getirme kararı aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Kaza: Motosikletli Sürücü Direksiyonu Kırınca Yaralandı

Manavgat’ta Kaza: Motosikletli Sürücü Direksiyonu Kırınca Yaralandı