Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Fotoğraf Tartışması Kanlı Bitti: Tek Yumrukla Komaya Soktu

Antalya’da Fotoğraf Tartışması Kanlı Bitti: Tek Yumrukla Komaya Soktu

Antalya'nın Kepez ilçesinde sosyal medyada paylaşılan çiçek fotoğrafı tartışması şiddete dönüştü. Kavga bir kişinin komaya girmesine neden oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Fotoğraf Tartışması Kanlı Bitti: Tek Yumrukla Komaya Soktu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde sosyal medyada paylaşılan bir çiçek fotoğrafı üzerine çıkan tartışma, bir kişinin komaya girmesiyle sonuçlandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Sosyal Medya Tartışması Şiddete Dönüştü

Antalya’nın Kepez ilçesi Altınova Düden Mahallesi’nde toptan çiçek satışı yapılan bir işletmede, sosyal medya paylaşımı nedeniyle başlayan tartışma şiddetle sonuçlandı. 12 Ekim Cumartesi günü yaşanan olayda, Kıvanç Ş.’nin (34) yabancı uyruklu eşinin paylaştığı çiçek buketi fotoğrafları, Eşref Yunus Yıldırıcı’nın (29) kız kardeşi F.Y. tarafından ekran görüntüsü alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşımı fark eden Kıvanç Ş., fotoğrafın izinsiz kullanımı nedeniyle Yıldırıcı ile tartışmaya başladı.

Tek Yumrukla Komaya Soktu

Tartışmanın ardından Yıldırıcı, kardeşinin yaptığı hatadan dolayı özür dileyerek fotoğrafı kaldırdı. Ancak, Kıvanç Ş., olayın büyümesine engel olamadı. Akşam saatlerinde Yıldırıcı’nın bulunduğu çiçek deposuna giden Kıvanç Ş., deponun içinde Yıldırıcı’ya yumruk atarak yere yığılmasına neden oldu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Yıldırıcı'nın bilincini kaybettiği ve Kıvanç Ş.’nin saldırısına devam ettiği görüldü. İşletme sahibi A.O. ise olaya müdahale ederek Kıvanç Ş.’yi uzaklaştırmaya çalıştı.

Yoğun Bakımda Hayati Tehlike Devam Ediyor

Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Eşref Yunus Yıldırıcı’nın beyin kanaması geçirdiği ve durumunun kritik olduğu öğrenildi. Kıvanç Ş., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Mahkemeye sevk edilen Kıvanç Ş., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay sonrası Yıldırıcı'nın amcası ve işletme sahibi A.O.’nun da kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavi gördüğü bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın-Denizli otoyolu nihayet açılıyor

Aydın-Denizli otoyolu nihayet açılıyor