Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Turizm Fuarı (ATF), 6. Kez Kapılarını Açıyor

Antalya Turizm Fuarı (ATF), 6. Kez Kapılarını Açıyor

Antalya Turizm Fuarı, 23-25 Ekim tarihlerinde 35 bin metrekare alanda gerçekleşecek. 350 firma, binin üzerinde markayla fuara katılacak. İşte fuarın detayları.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Turizm Fuarı (ATF), 6. Kez Kapılarını Açıyor
KAYNAK: İHA

Antalya Turizm Fuarı (ATF), yerli ve yabancı turizm profesyonellerini 6. kez Antalya’da bir araya getiriyor. Fuar, 23-25 Ekim tarihlerinde Antalya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Fuar 35 Bin Metrekare Alanda Gerçekleştirilecek

ATF Kurucusu ve GMT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, Antalya Kepez’de düzenlediği basın toplantısında fuarın ayrıntılarını paylaştı. Meral, fuarın ilk kez 2019'da 4 bin metrekarelik alanda başladığını, bu yıl ise 35 bin metrekarelik büyük bir alana yayılarak düzenleneceğini belirtti. "Türkiye'yi ilgilendiren tüm turizm pazarlarını aynı çatı altında buluşturuyoruz," diyen Meral, 350 firmanın binin üzerinde markayla fuara katılacağını söyledi.

103 Konuşmacı ve 5 Farklı Sahne

Fuar kapsamında 5 farklı sahnede 103 konuşmacının katılımıyla turizm sektörüne dair oturumlar yapılacak. Meral, bu yıl 30 bin ziyaretçi beklediklerini ve Türk turizminin her geçen yıl büyük adımlar attığını vurguladı. Geçen yıl 23 bin 600 ziyaretçiye ulaştıklarını hatırlatan Meral, bu yıl daha fazla ilgi görmeyi beklediklerini söyledi.

"Turizm, Ülkemizin Ekonomisine Büyük Katkı Sağlıyor"

Türk turizmcilerini milli takım oyuncularına benzeten Meral, her birinin kendi alanında dünyanın en iyileri arasında yer aldığını ifade etti. "Turizm memleket meselesi," diyen Meral, turizm sektörünün ülke ekonomisine ciddi katkılar sunduğunu belirtti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nden Destek

Toplantıya katılan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ise Antalya’nın yararına olan her projeyi desteklediklerini ve bu desteği sürdüreceklerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Yerlikaya: "Ter*r Propagandasına Müsamaha Göstermeyiz"

Ali Yerlikaya: "Ter*r Propagandasına Müsamaha Göstermeyiz"