Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Ganyan Bayiinde İlginç Olay: Kendi Sıktığı Kurşunla Yaralandı

Antalya’da Ganyan Bayiinde İlginç Olay: Kendi Sıktığı Kurşunla Yaralandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, kıskançlık sebebiyle çıktığı iddia edilen bir tartışmada dükkan sahibi Ali K., kendi silahından çıkan kurşunla kolundan yaralandı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Ganyan Bayiinde İlginç Olay: Kendi Sıktığı Kurşunla Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, kıskançlık sebebiyle çıktığı iddia edilen bir tartışmada dükkan sahibi Ali K., kendi silahından çıkan kurşunla kolundan yaralandı. Olay, gece saat 23.30 sıralarında Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi üzerindeki bir ganyan bayiinde gerçekleşti.

Tartışma Sonucu Silah Patladı

Ganyan bayiinin sahibi Ali K. ile işletmeci Sait Ç. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. İddiaya göre, Ali K. yanında taşıdığı tabancayı çıkartarak Sait Ç.'ye doğrulttu. Ancak araya giren diğer vatandaşlar ve Sait Ç.'nin müdahalesi sırasında yaşanan arbedede, Ali K.'nın elindeki silah ateş aldı ve Ali K. sol kolundan yaralandı.

Taraflar Birbirini Suçladı

Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Ali K.’ya olay yerinde ilk müdahale yapılırken, silah muhafaza altına alındı. Ali K., ambulansta polis ekiplerine, kendisini Sait Ç.'nin vurduğunu iddia etti. Ancak Sait Ç., silahın Ali K.'ya ait olduğunu ve arbede sırasında Ali K.'nın kendini vurduğunu beyan etti.

Tanıklar Olayı Anlattı

Olay anında işletmede bulunan müşteriler de Sait Ç.’nin ifadesini doğruladı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, işletmede detaylı incelemelerde bulunurken, Sait Ç. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İşletme önünde bulunan Cihan Tatar isimli vatandaş, “Burada sürekli silah sesleri duyuyoruz ama ilk defa kendini vuranı gördük. Artık sakin bir hayat istiyoruz” dedi. Olayın tanıklarından Ali Akçam ise, “Mekanın sahibi silahını çekti ve kendi eline sıktı. Her yer kan içinde kaldı,” diye konuştu.

Olayın Ardından

Polis ekipleri, olayın tüm detaylarını araştırmaya devam ederken, taraflar arasındaki gerginliğin nedeni ise henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uluslararası Foodfest Antalya’da "Karlama" Dikkat Çekti

Uluslararası Foodfest Antalya’da "Karlama" Dikkat Çekti