Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Daire Yangını Panik Yarattı: Apartman Sakinleri Sokağa Döküldü

Antalya’da Daire Yangını Panik Yarattı: Apartman Sakinleri Sokağa Döküldü

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir dairede çıkan yangın, apartman sakinlerinde büyük paniğe neden oldu. Yangında daire sahibi eşiyle ilgili endişelerini giderebildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir dairede çıkan yangın, apartman sakinlerinde büyük paniğe neden oldu. Yangında daire sahibi eşiyle ilgili endişelerini giderebildi.

Yangının Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi 255. Sokak'ta bulunan 4 katlı apartmanın 1. katında bu sabah saatlerinde bir yangın meydana geldi. Daireden yükselen dumanları fark eden diğer apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İtfaiye ve Polis Ekiplerinin Müdahalesi

Yangın haberinin alınmasının ardından olay yerine hızla itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangının merdiven boşluğunu kaplaması sonucu dumanların diğer dairelere de yayılması, apartman sakinlerinin büyük panik yaşamasına neden oldu. Bu panik sırasında bazı sakinler, kendilerini dışarıya atarak güvenli bir bölgeye geçmeye çalıştı.

Eşinin Sağlık Durumu Rahatlatıcı Oldu

Yangın sırasında dairede bulunabileceğinden endişelenen daire sahibi kadın, olay yerine geldiğinde eşinin sağlık durumunu kontrol etti. Eşinin iyi olduğunu gören kadın, rahat bir nefes alarak eşine uzun süre sarıldı.

Yangının Sebebi ve Hasar Durumu

İtfaiye ekiplerinin yangına hızlı müdahalesi sonucunda alevler kısa sürede söndürüldü. Yangının, klimadaki elektrik aksamından çıktığı değerlendirildi. Yapılan kontrollerde dairede kimsenin bulunmaması, apartman sakinlerine rahatlık getirdi. Ancak yangın sonucunda dairede maddi hasar meydana geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da bisikletli çocuğa araç çarptı!

Hatay'da bisikletli çocuğa araç çarptı!