Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Cami Hırsızlığı! Çalacak Bir Şey Bulamayınca Bakın Ne Çaldı

Antalya'da Cami Hırsızlığı! Çalacak Bir Şey Bulamayınca Bakın Ne Çaldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde sabah namazı saatlerinde Güllük Camii'ne giren kimliği belirsiz bir şahıs, camiden güvenlik kamerası kayıt cihazı, monitörü ve bağış kutusundaki az miktarda nakit parayı çaldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Cami Hırsızlığı! Çalacak Bir Şey Bulamayınca Bakın Ne Çaldı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde sabah namazı saatlerinde Güllük Camii'ne giren kimliği belirsiz bir şahıs, camiden güvenlik kamerası kayıt cihazı, monitörü ve bağış kutusundaki az miktarda nakit parayı çaldı. Şahsın camiden çıkış anı ise başka bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın Detayları

Olay, 7 Eylül tarihinde Güllük Caddesi'nde bulunan Güllük Camii'nde meydana geldi. Camideki güvenlik kamerası kayıt cihazı ve monitörün yanı sıra bağış kutusundaki paranın çalındığı fark edilince, ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemelerde, kayıt cihazı ve monitörün kablolarından sökülerek alındığı ve bağış kutusunun boş olduğu tespit edildi. Hırsızlık olayının sabah erken saatlerde gerçekleştiği belirlendi.

Görüntülerde Elinde Malzemelerle Kameraya Yakalandı

Olay Yeri İnceleme ekipleri, cami içinde parmak izi çalışması yaparken cami imamından da parmak izi örnekleri alındı. Kimliği belirsiz şahsın yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Şahsın, camiden malzemelerle çıkış anı ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sabah namazından önce camiye hızlıca giren şahsın, yaklaşık 45 dakika içeride kaldıktan sonra elinde monitör ve kayıt cihazı ile rahat bir şekilde çıktığı görüldü.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Polis ekipleri, şahsın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Güvenlik kamerası görüntüleri de incelemeye alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sinop’ta Şarampole Yuvarlanan Araç Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı

Sinop’ta Şarampole Yuvarlanan Araç Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı