Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya Ali Bahar’ı yaşatacak

Antalya Ali Bahar’ı yaşatacak

55 yaşında elim bir kazada hayatını kaybeden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar için Antalya Valisi Hulusi Şahin’den, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan ve KOSGEB eski Müdürü Şükrü Mısırlı’dan ‘adını yaşatalım’ önerileri geldi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Ali Bahar’ı yaşatacak
KAYNAK: Dilan ANDIÇ - Tayfun AKYATAN

Antalya'nın Kemer ilçesinde ALBER isimli teknesinde 19 Temmuz 2024 Cuma günü geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, hastanede hayatını kaybetti.

Antalya Ali Bahar’ı yaşatacak

'LİSENİN ADI ALİ BAHAR OLSUN' 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar için 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin yaptığı konuşmada, 'O’nun Antalya sevdasına sahip çıkarak onu yaşatmak bizim elimizde. Kederli dostları olarak bize düşen Ali Bahar’ı çok sevdiği Antalyasında iyi işler yaparak yaşatacağız. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan okulunu çok severdi. Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanımızın imkanı da varsa o liseye Ali Bahar Lisesi ismini vermek de herhalde çok doğru olur' diye konuştu.

Antalya Ali Bahar’ı yaşatacak

İSMİNİN BİR PARKA YA DA TESİSE VERİLMESİ BEKLENİYOR

Ali Bahar’ın okul arkadaşı da olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptığı paylaşımda, ‘Seni asla unutmayacağız.  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız, sevgili dostum Ali Bahar’ı ATSO Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen tören sonrasında Uncalı Mezarlığı’na defnettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Antalya önemli bir değerini ben ise iyi bir dostumu, yol arkadaşımı kaybettim. Antalya’ya kattığın değer için yaptığın her şey için teşekkür ederiz. Bu şehir seni unutmayacak. Ruhun şad olsun’ ifadelerine yer verdi.

Antalya Ali Bahar’ı yaşatacak

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’ın yaşanılan acı olay sonrası mecliste alınacak karar ile vefat eden yakın arkadaşı ATSO Başkanı Ali Bahar’ın ismini cadde, park ve sosyal tesislerden birine verme kararı aldığı öğrenildi.

[article id="9775" color="bg-danger"][/article]

OSB’NİN ADI ALİ BAHAR OLSUN

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) eski Antalya Müdürü Şükrü Mısırlı da Akdeniz Gerçek’te yazdığı köşe yazısında Ali Bahar için Antalyalıların iki talebini iletti: '…Birinci talebimiz; Türkiye’de bugün itibariyle 403 Organize Sanayi Bölgesi bulunmaktadır. Bunların sadece dördünde o ilin, o yörenin gelişimize liderlik etmiş insanların ismi vardır; Adana Hacı Sabancı OSB, Isparta Süleyman Demirel OSB, Kocaeli Asım Kibar OSB ve Yozgat Fuat Oktay OSB.. Beşincisi ‘Antalya Ali Bahar Organize Sanayi Bölgesi’ olmalıdır.

İkinci talebimiz; Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından; doğduğu Şarampol semtindeki, Şarampol Caddesi’ne ‘Ali Bahar Caddesi’ isminin verilmesi en büyük arzumuzdur.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adet sonrası neden lekelenme olur?

Adet sonrası neden lekelenme olur?