Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya'da Trafik Kazasında 19 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Alanya'da Trafik Kazasında 19 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 19 yaşındaki Nadir Çintaş hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Trafik Kazasında 19 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir genç hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Kaza, Demirtaş Mahallesi'nde saat 21.00 sıralarında gerçekleşti. Nadir Çintaş (19) yönetimindeki 07 HVH 13 plakalı otomobil, F.B. (43) idaresindeki Citroen marka 34 FF 3125 plakalı minibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrularak devrildi. Olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.

OLAY YERİNDE İLK MÜDAHALE YAPILDI

İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü Nadir Çintaş ile yolcular T.Ö. (19) ve E.A.M. (18)'yi araçtan çıkardı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan Nadir Çintaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının tedavileri ise devam ediyor ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Kazanın ardından minibüs sürücüsü F.B. olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kozan Barajı kuruyor: Doluluk oranı yüzde 23’e düştü

Kozan Barajı kuruyor: Doluluk oranı yüzde 23’e düştü