Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya'da metruk bina yıkıldı!

Alanya'da metruk bina yıkıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, belediye ekipleri tarafından Şekerhane Mahallesi'nde bulunan 4 katlı terk edilmiş binanın yıkımı gerçekleştirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da metruk bina yıkıldı!
KAYNAK: İHA

Antalya Alanya Belediyesi ekipleri, Şekerhane Mahallesi'nde bulunan 4 katlı metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Bina sahiplerinin başvurusu ve Kentsel Dönüşüm Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilen bu adım, mahalle sakinlerini rahatsız eden bir yapıya son verdi.

Yıkım, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nun Gereklilikleri İçin Yapıldı

Alanya Belediyesi Yapı Kontrol Birimi ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu'na uygun olarak hareket ederek Şekerhane Mahallesi'nde yıkım gerçekleştirdi. Bu kanun çerçevesinde, afet riski altındaki alanlarda ve riskli yapıların bulunduğu arazilerde sağlıklı ve güvenli yaşam alanları oluşturulması hedefleniyor.

Metruk Bina, Mahalle Sakinlerine Huzursuzluk Veriyordu

Kullanılmayan ve zamanla illegal faaliyetler için mekan haline gelen 4 katlı metruk bina, mahalle sakinlerini rahatsız ediyordu. Bina sahiplerinin başvurusu üzerine Alanya Belediyesi ekipleri harekete geçerek çevre güvenliğini sağladı ve binayı tamamen yıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa'da ağır yaralanan sürücü 11 gün sonra hayatını kaybetti

Gazipaşa'da ağır yaralanan sürücü 11 gün sonra hayatını kaybetti