Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya Limanı'na Malta Bayraklı Kruvaziyer Gemisi Yanaştı

Alanya Limanı'na Malta Bayraklı Kruvaziyer Gemisi Yanaştı

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Alanya Limanı, bu sabah Malta bayraklı lüks kruvaziyer gemisi Azamara Journey'ye ev sahipliği yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya Limanı'na Malta Bayraklı  Kruvaziyer Gemisi Yanaştı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Alanya Limanı, bu sabah Malta bayraklı lüks kruvaziyer gemisi Azamara Journey'ye ev sahipliği yaptı. Gemi, Alanya'nın tarihi ve turistik güzelliklerini keşfetmek üzere gelen turistlerle dolup taştı.

Malta Bayraklı Azamara Journey Alanya'da

Antalya Limanı'ndan hareket eden ve 388 personel ile birlikte 676 turist taşıyan 181 metre uzunluğundaki Azamara Journey isimli kruvaziyer gemisi, bu sabah saatlerinde Alanya Limanı’na yanaştı. Geminin yolcuları, çoğunluğu ABD'li ve İngiliz olan turistler, Alanya’nın ünlü tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti.

Tarihi Yerleri Keşfettiler

Gemiye binen turistler, Alanya'nın tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle dolu günün tadını çıkardılar. İlçenin tarihi mekanlarını gezme fırsatı bulan ziyaretçiler, Alanya'nın kültürel mirasını ve eşsiz atmosferini deneyimlediler.

Lüks Gemi Akşam Limasol'a Hareket Edecek

Azamara Journey, Alanya'daki ziyaretini tamamladıktan sonra 18.00 sularında limandan ayrılarak Limasol'a doğru yola çıkacak. Bu ziyaret, Alanya'nın kruvaziyer turizmi açısından önemini bir kez daha gözler önüne serdi ve bölgenin uluslararası turizm potansiyelini artırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de uy*şturucu ticareti yapan şahıs yakalandı

Mersin'de uy*şturucu ticareti yapan şahıs yakalandı