Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Yeşil Sanayi için sevindiren tören

Yeşil Sanayi için sevindiren tören

İmar ve mülkiyet problemi çözülen Yeşil Antalya Sanayi Sitesi’nde esnaf tapu sevinci yaşıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün kat artışı ile sanayi esnafına işini ve aşını büyütme fırsatı sunan tapular, törenle teslim edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeşil Sanayi için sevindiren tören
KAYNAK: Kepez Belediyesi / Bülten

Kepez Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Tapu Teslim Töreni, Kepez Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Sanayi esnafının yıllardır özlemle beklediği tapuların tamamı hak sahiplerine teslim edildi. Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Tapu Teslim Töreni’ne AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKP İl Başkanı Ali Çetin ve Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, meclis üyeleri, muhtarlar, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İbrahim Tetikoğlu, yönetim kurulu ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı. 

Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 313 dükkanın tapularını teslim etmiş olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.  Başkan Tütüncü, “Bu yolculukta birlikte beraber çalıştığımız Yeşil Antalya Sanayi Kooperatifi’ne, yönetimine ve Kooperatif Başkanı İbrahim Tetikoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yesil-Antalya-Sanayii-Sitesinde-Tapu-sevinci_7

“İHTİYACA GÖRE DÜZENLEME”

Bu tapuların Antalya’nın sanayisine çok önemli bir fırsat sunduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Tütüncü, “Yıllar içerisinde sanayilerin fonksiyonu, işlem hacmi de değişiyor. Büyük makinelere ihtiyacı olan sektörlerimiz var. Bunlar sanayideki mevcut dükkanlarının içine sığamıyorlar. Organize sanayiler çok büyük geliyor. Orta ölçekli işletmeleri açmak için yapılan kat artışları, yükseklik artışları bunların hepsi sanayi sitemize ayrı bir değer katıyor. Tapuları verirken aynı zamanda kat artışlarını da gerçekleştirmemiz, birçok sektörde üretim hacmini artıran makinelerle birlikte, esnafımızın daha çok iş yapması, daha çok istihdama katkı vermesi ve daha çok para kazanmasını sonuçluyor. Ekonomiye de doğrudan bir katkı sağlanıyor“ dedi.

Konuşmaların ardın Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafının müstakil tapuları teslim edildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KİRACININ İNADI EVSİZ BIRAKTI

KİRACININ İNADI EVSİZ BIRAKTI