Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem TOKİ'den fırsat: 91 bin TL'ye tapu satışı başladı!

TOKİ'den fırsat: 91 bin TL'ye tapu satışı başladı!

TOKİ, vatandaşlara önemli bir fırsat sunarak 91 bin TL’ye tapu satışı başlattı. Bu kampanya, ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOKİ'den fırsat: 91 bin TL'ye tapu satışı başladı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye'nin 25 ilinde arsa satışlarına başlıyor. Satışlar, 2 ve 3 Ekim tarihlerinde saat 10:30'da yapılacak ihalelerle gerçekleştirilecek. Katılımcılar, konut, ticaret, sanayi, sosyal-kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyonları gibi çeşitli arsa nitelikleri için teklif verebilecek.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde ticaret ve konut alanları, Eskişehir'de akaryakıt istasyon alanı, İstanbul'da ise konut ve rekreasyon alanları satışa sunulacak.

Ödeme Koşulları ve İhale Yerleri

Satın alacak kişiler için %25 peşinat ve 48 ay vadeli ödeme seçenekleri sunulacak. İhaleler, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden teklif verme imkanı da mevcut. Daha fazla bilgiye TOKİ’nin resmi internet sitesi www.toki.gov.tr ve emlak müzayedelerine dair www.emlakmuzayede.com.tr adreslerinden ulaşılabilir. Ayrıca, 0212 608 15 00 numaralı telefondan da bilgi alınabilir.

Satışa Sunulan İller

TOKİ’nin satışa sunduğu arsalar, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde yer alıyor. Bu iller arasında Adana, Antalya, Aydın, Amasya, Ankara, Batman, Bitlis, Didim, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçim vaadi unutuldu: Emekliler ucuz çay içemeyecek

Seçim vaadi unutuldu: Emekliler ucuz çay içemeyecek