Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Yeşil Göl’ü koruma önlemi

Yeşil Göl’ü koruma önlemi

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği doğa harikası Yeşil Göl’e arazi aracı ile girenler gölü tahrip etti. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından gelen tepkiler üzerine Gömbe Mahalle Muhtarı Süleyman Kocakehya, yolu araç ulaşımına kapattı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yeşil Göl’ü koruma önlemi

Kaş'ta bulunan bin 800 metre yüksekliğindeki Yeşil Göl’e bazı kişiler, arazi aracı ile girerek tur attı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin Yeşil Göl’e aracı ile girmesine öfkelenen vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden duruma tepki gösterdi. Vatandaşların gölde tahribe yol açan kişi ya da kişilerin bulunarak cezalandırılmasını ve göl yolunun araç trafiğine kapatılmasını talep etti.

 

TAŞLA YOLU KAPATTI

 Gelen tepkiler üzerine harekete geçen Gömbe Mahalle Muhtarı Süleyman Kocakehya, yetkililerle görüşme yaparak Yeşil Göl’ün tahribata uğradığını belirtip yolun kapatılmasını talep etti. Gelen olumlu cevabın ardından harekete geçen Muhtar Kocakehya, iş makinelerinin yardımı ile yolu büyük taşlar ile kapattı. Göl yolunun kapatılması sevinçle karşılandı. 

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toroslar’da yaşam!

Toroslar’da yaşam!