Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla Zabıta Müdürü Şevket Gülen son yolculuğuna uğurlandı

Muğla Zabıta Müdürü Şevket Gülen son yolculuğuna uğurlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevinde iken vefat eden Şevket Gülen için belediye hizmet binasında bir tören düzenlendi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla Zabıta Müdürü Şevket Gülen son yolculuğuna uğurlandı
KAYNAK: İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı görevinde iken vefat eden Şevket Gülen için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda bir tören düzenlendi. Uzun yıllar boyunca Muğla'ya hizmet eden ve çalışkanlığı ile tanınan Şevket Gülen, sevenlerinin ve mesai arkadaşlarının katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

39 Yıllık Hizmet

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 10 yıl, Muğla Belediyesi döneminde ise 29 yıl boyunca zabıta biriminde çeşitli görevlerde bulunan Şevket Gülen, toplamda 39 yıllık kariyerinde Zabıta Daire Başkanı, Zabıta Müdürü, Zabıta Amiri ve Zabıta Komiseri olarak görev yaptı. Gülen, tedavi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Şevket Gülen için Büyükşehir Belediyesi Başkanlık binası önünde düzenlenen törene ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras: “Kendisini Hep İyi Anılarla Hatırlayacağız”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, törende yaptığı konuşmada, Şevket Gülen’in dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile herkesin saygısını kazandığını ifade etti. Başkan Aras, “Zabıta Daire Başkanımız Şevket Gülen, kısa süre de olsa birlikte çalıştığım, iyi niyetli ve işini severek yapan bir mesai arkadaşımdı. Muğla’ya uzun yıllar hizmet ederek önemli katkılarda bulundu. Kendisini hep iyi anılarla hatırlayacağız. Ailesi bundan sonra bizim ailemizdir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dedi.

Osman Gürün: “25 Yıl Boyunca Beraber Çalıştık”

Önceki dönem Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de törende yaptığı konuşmada, Şevket Gülen ile 25 yıl boyunca birlikte çalıştıklarını ve bu süreçte Muğla’ya önemli hizmetlerde bulunduklarını belirtti. Gürün, “Şevket Gülen, iyi niyetli, çalışkan ve iz bırakan bir mesai arkadaşıydı. Onunla uzun yıllar boyunca Muğla halkına hizmet etmenin gururunu yaşadım. Kendisini kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Mekanı cennet olsun.” şeklinde konuştu.

Cenaze Namazı ve Defin İşlemleri Gerçekleştirildi

Törenin ardından, Şevket Gülen için Kurşunlu Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Şevket Gülen’in naaşı, Şehir Yeni Mezarlığı’na defnedildi. Gülen’i son yolculuğunda yalnız bırakmayan ailesi, dostları ve mesai arkadaşları, onu dualarla uğurladı.

Şevket Gülen’in Muğla’ya Katkıları

Şevket Gülen, görev süresi boyunca Muğla halkının güvenliği ve huzuru için büyük emekler verdi. Zabıta teşkilatında çeşitli kademelerde görev alarak, şehirdeki düzenin sağlanmasına önemli katkılarda bulundu. Gülen’in vefatı, hem mesai arkadaşlarını hem de Muğla halkını derinden üzdü. Uzun yıllar boyunca Muğla Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi çatısı altında çalışarak, şehrin gelişimi için özverili çalışmalar yaptı.

Muğla Halkı ve Mesai Arkadaşlarından Son Veda

Törene katılan mesai arkadaşları ve Muğla halkı, Şevket Gülen’in iyi niyetli, çalışkan ve insan ilişkilerinde başarılı bir yönetici olduğunu belirtti. Gülen’in anısını yaşatmak için onun isminin çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yaşatılması planlanıyor. Bu öneri, Muğla halkı tarafından da büyük destek gördü.

Şevket Gülen Kimdir?

Şevket Gülen, Muğla’da doğup büyümüş, çalışma hayatının büyük bir kısmını Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde geçirmiş bir yöneticiydi. Uzun yıllar zabıta teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yaptı ve kentin düzeni için önemli hizmetlerde bulundu. Emekli olduktan sonra da şehre katkıda bulunmaya devam eden Gülen, halkın sevgisini ve saygısını kazanmış bir isimdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Arabasız Gün etkinliği! Yarın o yollar kapalı

Antalya’da Arabasız Gün etkinliği! Yarın o yollar kapalı