Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Yamaç paraşütçüleri ve bisikletçiler Mersin Erdemli'de buluştu

Yamaç paraşütçüleri ve bisikletçiler Mersin Erdemli'de buluştu

Mersin Erdemli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte 350 yamaç paraşütçüsü ve 150 bisiklet sever bir araya geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yamaç paraşütçüleri ve bisikletçiler Mersin Erdemli'de buluştu
KAYNAK: İHA

Mersin Erdemli, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 350 yamaç paraşütçüsü ve 150 bisiklet sevdalısını ağırladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, katılımcılar Toros Dağları'nın eteğinde hem bisiklet sürdü hem de yamaç paraşütü yaptı.

İlk Gün Etkinlikleri: Bisiklet ve Yamaç Paraşütü

Etkinliğin ilk gününde, bisikletçiler Akpınar Yaylası'na kadar 15 kilometre pedal çevirerek tarihi noktalar ve bahçeler arasında görsel bir yolculuğa çıktı. Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara da bu yolculuğa katılarak bisikletçilere eşlik etti. Aynı gün, Göktepe'de yamaç paraşütçüleri uçuşlar gerçekleştirdi. Rüzgarın etkisiyle gökyüzünde süzülen paraşütçüler, katılımcılara görsel bir şölen sundu.

Etkinliğin 3 Gün Sürecek Programı

Festival 3 gün sürecek ve bisikletçilerin toplam 150 kilometre pedal çevirmesi hedeflenirken, yamaç paraşütçülerinin de uçuşlar yapması planlanıyor. Etkinliklerin sonunda, tüm katılımcılar doğal güzellikleri keşfedecek ve unutulmaz anılar biriktirecek.

Belediye Başkanı Kara’dan Açıklamalar

Etkinlik hakkında bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Türkiye’nin dört bir yanından 150 bisikletçi ve 350 yamaç paraşütçü etkinliğimize katıldı. Bisikletçilerimiz 3 günde 150 kilometre yol kat edecekler, yamaç paraşütçüleri ise gökyüzünde süzülecekler. ‘Zafere pedallıyoruz, Zafere uçuyoruz’ sloganıyla başlattığımız bu etkinliklerde 3 gün boyunca uçuş programlarımız olacak” dedi. Kara, ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Hacıalanı Yaylası'nda geleneksel güreş şenlikleri ve konser etkinlikleri düzenleyeceklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin Rize deplasmanında kritik sınavı

Fenerbahçe'nin Rize deplasmanında kritik sınavı